Alo!

Legija plakao u ćeliji za majkom

Ivanović, Od Natalije su se oprostili Aleksandra ćerke, Legijina nevenčana supruga, kao i njene šefa Milorad Bracanović, nekadašnji zamenik BIA i Legijin zamenik u JSO, Vjerica Radeta...

- Piše: E. SADIKU enes.sadiku@alo.rs

Natalija Ulemek (82), majka Milorada Ulemeka Legije (49), sahranjena je juče oko 14 sati na Bežanijsko­m groblju u Beogradu. U trenutku dok je njen sanduk spuštan u raku, crkveni hor zapevao je pesmu Hriste vaskrese.

Majčinoj sahrani, na kojoj je bilo više stotina ljudi, Legija nije prisustvov­ao, ali će mu u narednom periodu biti omogućeno da poseti njenu večnu kuću.

- Bio je tužan kada su mu saopštili da neće moći da prisustvuj­e sahrani. U ćeliji je juče tugovao, a u jednom trenutku je pustio i suzu. Čeka dan kada će moći da vidi grob svoje majke - kaže naš izvor.

Naime, tokom jučerašnje­g prepodneva više stotina ljudi došlo je da oda poslednju počast Nataliji Ulemek i njenoj porodici pruži reči utehe.

U trenutku iznošenja Natalijino­g tela iz kapele tamo je bio njen drugi sin Stanislav sa suprugom. Od svekrve se oprostila i Aleksandra Ivanović, nevenčana Legijina supruga, a tamo su bile i njene ćerke, koje su došle da se oproste od bake. Među prvim je stigao Veljko Ražnatović, koji je doneo venac, a za njim je stigao Milorad Bracanović, nekadašnji zamenik šefa BIA i Legijin zamenik u JSO. Došao je i ceo vrh Srpske radikalne stranke sa Vojislavom Šešeljom i njegovim sinovima na čelu. Od Natalije su se oprostili i Zoran Krasić, Vjerica Radeta, Nataša Jovanović...

Bio je primetan i veliki broj nekadašnji­h Legijinih saboraca iz JSO. Na sahrani je bio i Radomir Počuča, nekadašnji portparol Protivtero­rističke jedinice MUP-A.

Svi oni su se međusobno pozdravlja­li i srdačno grlili. Pažnju je svojim dolskom privukao Miljan Vuković, Arkanov kum. Vuković, koji važi za vođu ozloglašen­e bajkerske grupe „Hells angels”, brat je Gorana Vukovića Majmuna, koji je 1986. u Frankfurtu ubio najvećeg beogradsko­g kriminalca Ljubomira Magaša, poznatijeg kao Ljuba Zemunac.

Opelo su služila četiri sveštenika praćena horom Srpske pravoslavn­e crkve.

 ??  ?? Legiji nisu dopustili da se oprosti od majke Vojislav Šešelj
Veljko Ražnatović
Miljan Vuković
Nataša Jovanović
Legiji nisu dopustili da se oprosti od majke Vojislav Šešelj Veljko Ražnatović Miljan Vuković Nataša Jovanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia