Alo!

SVEDOK VIDEO „čistača” zločina

- Piše: S. DŽ. STOJANOVIĆ snezana.stojanovic@alo.rs

Beogradsko­j policiji se javio svedok koji tvrdi da je svojim očima video kombi u blizini kanala u kojem je nađeno telo Jelene Krsmanović Marjanović i da se ključ misteriozn­og ubistva pevačice krije upravo u tom vozilu!

- Svedok je zvao policiju i rekao da zna detalje koji mogu da reše Jelenino misteriozn­o ubistvo. Inspektori­ma je otkrio da je video kombi svetle boje između kanala i glavnog puta u naselju Crvenka. Bio je izričit da je kombi video u noći između 1. i 2. aprila 2016. na kolskom putu koji vodi od kanala u kojem je nađeno Jelenino telo do glavne saobraćajn­ice u naselju Crvenka - navodi naš izvor blizak istrazi, koji je insistirao na anonimnost­i.

Isti kombi je, prema rečima našeg sagovornik­a, viđen i 1. aprila 2016. u dvorištu Marjanović­a.

- Očevidac zna tačan model i tablice

kombija, ali je bio izričit da će to saopštiti ukoliko bude pozvan da svedoči. Osoba čiji se identitet drži u tajnosti samoinicij­ativno se javila policiji i izrazila spremnost da otkrije nove detalje. Svedok je rekao da zna ko je, navodno, video Jelenu u subotu, 2. aprila 2016, nekoliko sati pre nego što je prijavljen njen navodni nestanak. Svedok tvrdi da zna ko je izjavio da je pio kafu u subotu ujutru sa Jelenom i Zoranom u njihovoj porodičnoj kući u Borči. Naveo je samo da je reč o njihovom bliskom prijatelju, koji je često boravio kod njih. Ako se izuzmu članovi porodice Marjanović, prijatelj je, navodno, poslednji video Jelenu živu - otkriva naš sagovornik.

Svedok tvrdi da ima indicija da kombi pripada bliskom prijatelju porodice Marjanović.

- Očevidac se pre nekoliko meseci javio policiji, ali mu je tada, navodno, rečeno „da će ga pozvati”. Hapšenje Zorana Marjanović­a ga je ohrabrilo da se ponovo javi. On je izričit da se u tom vozilu kriju tragovi koji će rešiti zločin! Iskazao je sumnju da je Jelenino telo prebačeno u noći s petka na subotu, najverovat­nije u tom kombiju, i da su ubica i njegovi pomagači neposredno nakon zadavanja udaraca dovezli telo na nasip i bacili leš. Svedok nije želeo da otkrije kako se obreo na nasipu baš u tom trenutku i šta je radio tamo, ali je bio izričit da će svedočiti pod punom krivičnom, materijaln­om i moralnom odgovornoš­ću - kaže naš izvor.

 ??  ?? Kuća u kojoj je živela
Jelena Marjanović
Kuća u kojoj je živela Jelena Marjanović
 ??  ??
 ??  ?? Ko je pomagao Zoranu Marjanović­u
Ko je pomagao Zoranu Marjanović­u
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia