Alo!

Starleta satima pevala o „maseratiju“!

Vučelićeva je privedena jer se kao oštećena nije javila da da izjavu

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Starleta Soraja Vučelić privedena je juče na beogradsko­m Aerodromu „Nikola Tesla” i saslušana je u policiji zbog toga što joj je u septembru u Beogradu zapaljen automobil „meserati”.

Vučelićeva je juče oko deset časova iz Podgorice sletela na Aerodrom „Nikolatesl­a“, gde su je sačekali policajci i odveli je u policijsku stanicu kako bi dala izjavu.

- Čim je izašla iz aviona, dočekali su je policajci i sproveli su je u policijske prostorije na aerodromu. Problem je nastao jer Soraja nije dala izjavu povodom paljenja skupocenog automobila, a kako je ona oštećena strana, morala je to da učini. Starleta je, inače, državljank­a Crne Gore i nema stalno prebivališ­te u Beogradu, pa nadležni nisu mogli da joj uruče poziv, te je za njom bila raspisana poternica - objašnjava naš izvor.

Prema njegovim rečima, Vučelićeva je u trenutku kada su joj službenici MUP-A prišli na aerodromu bila neprijatno iznenađenj­a, ali smirena, i korektno se ponašala.

- Kada su joj saopštili da mora da pođe sa njima, poslušala ih je i pošla sa njima u policijsku stanicu - objašnjava naš sagovornik.

Ipak, kako nezvanično saznajemo, iako je Soraja oštećena u ovom slučaju i zbog paljenja auta je podnela prijavu protiv nepoznatog počinioca, postoje neke indicije da je ona sama umešena u incident, te da je zapalila automobil i na taj način izazvala opštu opasnost.

- Postoje neke sumnje da je ona sama podmetnula požar kako bi naplatila osiguranje. Ipak su te indicije nepotvrđen­e i policija radi na rasvetljav­anju svih okolnosti - kaže naš izvor.

Soraja je, međutim, demantoval­a za „Alo!“da je bila u policiji i da je dala izjavu o „maseratiju“.

- Kod kuće sam, nemam pojma o čemu se radi, mora da je neka neslana šala po sredi rekla nam je starleta.

Podsetimo, Sorajin „maserati” zapaljen je 28. septembra, kada je sa drugaricom otišla u jedan frizerski salon u Filmskom gradu. Dok se fenirala, „Masarati” je počeo da gori i samo što nije eksplodira­o!

 ??  ?? Soraja nije pravila problem kada su joj službena lica prišla
Vatrogasci ugasili zapaljeni automobil i sprečili katastrofu Dok se ona fenirala, automobil
je goreo
Soraja nije pravila problem kada su joj službena lica prišla Vatrogasci ugasili zapaljeni automobil i sprečili katastrofu Dok se ona fenirala, automobil je goreo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia