Alo!

Đekson kre*nuo Anđelu, Mina plakala!

-

Iako je nekoliko puta istakao da ne želi da se pomiri sa bivšom devojkom Anđelom Vešticom, jer je zaljubljen u Minu Vrbaški, reperu Nemanji Đeriću Đeksonu nije trebalo ni nedelju dana da pogazi svoju reč.

Naime, ljubavni trougao između Đeksona, Veštice i Mine ponovo je postao glavna tema u „Zadruzi” nakon što se par sa početka rijalitija ponovo spo- jio. Namerno ili slučajno, Lepi Mića, koji se i ove nedelje našao u ulozi vođe, izabrao je Đeksona i Anđelu za potrčke, a nekadašnji­m ljubavnici­ma je trebalo svega nekoliko sati da završe u krevetu. I ne samo to. Bivši par je iste večeri imao žestok seks, a da su strasti između njih jače nego pre svedoči i činjenica da je Anđela nekoliko puta tražila od repera da prekinu akciju.

- Je*em ti život! Jesi normalan ti? Jao, znaš koliko sam se umorila! Jao, Nemanja! - vikala je Anđela, dok je reper samo tražio da ćuti i da nastavi sa uživanjem.

Za to vreme, Mina Vrbaški, Đeksonova bivša devojka, patila je u tišini, udaljena svega nekoliko metara od novih-starih ljubavnika. Međutim, Mina nije mogla da obuzda ljubomoru, te je u jednom trenutku prišla sobi u kojoj su bili njena prijatelji­ca i bivši momak ne bi li čula šta se dešava iza zatvorenih vrata.

Podsetimo, Nemanja Đerić i Anđela Veštica bili su prvi par u rijalitiju „Zadruga” koji je imao seks pred kamerama. Njihova turbulentn­a veza trajala je nekoliko dana, sve do trenutka kada je Veštica prepustila repera svojoj prijatelji­ci Mini. Seks pred kamerama nije bio nepoznanic­a ni maloletnic­i iz Inđije, ali je njena romansa sa reperom bila za nijansu harmonični­ja. Međutim, problemi su se javili onog trenutka kada je Mina dobila tajni zadatak da nekoliko dana ne priča sa Đeksonom i time stavila na test svoja i reperova osećanja. Očigledno, ni jedno, ni drugo nisu prošli test.

S. A.

 ??  ?? Akcija u krevetu
Akcija u krevetu
 ??  ?? Načisto poludela
Načisto poludela

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia