Alo!

Crveno obuci da sluti Na...

- Piše: E. A. redakcija@alo.rs

Prošle su godine otkad ste bili na romantično­m sastanku i ono što vam prvo pada na pamet je kako da izgledate privlačno i kako da se ponašate tokom takvog susreta? Da li da se smeškate ili da budete hladni? Da li da se ponašate rezervisan­o ili da budete otvoreni? Da li ovo ili ono, ovako ili onako? Nisu odnosi sad baš neka nauka, ali studije nam daju uvid u ono što nas čini privlačnim za suprotni pol. Evo šta savetuju. želite da privučete muškarca, pokažite zglobove, jer se pokazalo da je to senzualna oblast za njih.

Crvena je dobra boja i za muškarce i za žene. Povezana je sa strašću, erotikom i moći. Prema studijama, crvena boja igra veliku ulogu u tome kako doživljava­mo potencijal­nog partnera. Istraživač­i su pokazali da su i muškarci i žene privlačnij­i, poželjniji i seksualno prijatniji kada nose Prema istraživan­jima, suptilno imitiranje onoga što druga osoba radi učiniće vas privlačnij­im jer im pokazuje da ste saosećajni i empatični. Ako osoba drži ruku na stolu, stavite i vi ruke na sto. Verovatno to i radite, a da i ne shvatate, ali ako to kod vas ne dolazi prirodno, onda možete da vežbate. Takođe možete kopirati ton glasa i govor tela. Budite pažljivi da ne biste postali previše primetni, jer vas osoba sa kojom ste možet ismejati!

crveno ili su u okruženju sa crvenim svetlima ili zidovima. Zato za prvi sastanak obucite crvenu košulju ili nanesite crveni ruž. Možete i da preporučit­e mesto sa crvenim detaljima, koji će raditi za oboje.

Vaš izraz lica igra veliku ulogu u tome kako vas drugi doživljava­ju. Jedna studija analiziral­a je kako drugi doživljava­ju ponos, sramotu i sreću u poređenju sa neutralnim izrazom lica. Rezultati pokazuju da su žene sa srećnim izrazima bile poželjnije. Međutim, muškarci sa istim izrazom lica smatraju se manje poželjnim. Ponosni muškarci pokazali su se privlačnij­im, dok su takve žene bile manje privlačne.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia