Alo!

DVOJICA PRIJATELJA IZGORELA U KUĆI KOD SOMBORA

-

Beživotna tela Zorana Tomića (57) i Janoša Felika (54) pronađena su prekluče oko ponoći nakon požara koji je izbio u Zoranovoj kući u naselju Bezdan, pokraj Sombora.

Kako saznajemo, tokom noći između srede i četvrtka, oko 23 časa, policiji i vatrogasci­ma je prijavljen veliki požar koji se brzo širi iz Zoranove kuće. Iako su vatrogasci brzo reagovali i započeli borbu sa vatrenom stihijom, za vlasnika kuće i njegovog gosta je bilo kasno. Prema prvim pretpostav­kama, nesrećni ljudi su se ugušili ugljenmono­ksidom, a potom im je vatra zahvatila delove tela. Istraga koju je nakon završenog gašenja požara pokrenula policija treba da otkrije uzroke požara i utvrdi da li je nastao slučajno ili je eventualno podmetnut. Tela nastradali­h prijatelja poslate su na obdukciju kako bi se utvrdio pravi razlog njihove smrti.

- Policijsko­m istragom utvrdiće se šta se tačno dogodilo, ali za sada ostaje pretpostav­ka da je vatru izazvala peć na drva. Pretpostav­lja se da su dvojica prijatelja provodili opušteno veče uz koju čašicu, pa nisu osetili dim, koji ih je omamio - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Zoranove komšije objašnjava­ju da je nakon smrti majke živeo sam i da je bio vredan i uvek ljubazan. E. S.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia