Goga savetuje Daru kako da smrša!

Sekulićeva je preporučila koleginici preparate za mršavljenje pomoću kojih je ona oslabila 15 kilograma, otkriva izvor „Alo!“

Alo! - - V.I.P. - Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Dara Bubamara je rešila da konačno liniju dovede do savršenstva, zbog čega se podvrgla specijalnom režimu ishrane. Naime, već nekoliko nedelja folk pevačica koristi posebne preparate za mršavljenje, teretanu ne preskače, a najveću podršku našla je u koleginici i prijateljici Gogi Sekulić, ali i u mladom emotivnom partneru.

- Dara je oduvek imala nekoliko kilograma viška, ali to je nikada nije opterećivalo, jer je umela dobro da iznese svaku svoju manu. Međutim, pre nešto manje od godinu dana, Dara je imala zdravstveni problem, zbog kojeg je bila primorana da vodi računa o ishrani i zdravom životu. Tada je drastično smršala i konačno je bila zadovoljna odrazom u ogledalu. Nažalost, kilogrami su se brzo vratili, što zbog neurednog stila života, što i zbog činjenice da nije mogla redovno da posećuje teretanu - započinje priču za „Alo!” izvor blizak pevačici i dodaje:

- Međutim, sada je odlučna u nameri da ponovo steše liniju. Mnogo se zaljubila u mlađeg dečka sa kojim je već nekoliko meseci u vezi i prirodno je da želi da bude najzgodnija i najpoželjnija. Dečko je podržava u svemu što zamisli, pa i u ovome, iako joj on stalno govori da je voli onakvu kakva jeste. Goga Sekulić, koja je Darina dobra prijateljica, preporučila joj je preparate za mršavljenje pomoću kojih je oslabila 15 kilograma kaže naš izvor i dodaje da se pevačicina podrška time ne iscrpljuje.

- Svakodnevno je bodri da istraje u nameri da smrša i tu je za nju svaki put kada je uhvati kriza. Takođe, Uroš Domanović, Gogin verenik i džudista, napravio je specijalni program vežbi za Daru, a ona ga sluša bez pogovora - kaže naš izvor i dodaje da je upravo Dara upoznala koleginicu sa mladim sportistom.

Podsetimo, pevačica je krajem prošle godine završila na operacionom stolu zbog upale slepog creva, a tada su je zdravstveni problemi naterali da promeni životne navike.

Prestala je da jede meso, a vegeterijanskom ishranom uspela je da smrša deset kilograma.

Pevačica naporno trenira, a rezultati su već vidljivi Prva ljubav zaborava nema Pesnica podrške: Goga Sekulić Uroš Domanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.