Snežanu ulovili sa ginekologom!

Alo! - - V.I.P. -

Snežana Đurišić je odlučila da se ne obazire na svakodnevne prozivke svog sina Marka Gvozdenovića i okrenula se privatnom životu. Pevačicu je ekipa emisije „Paparaco lov” uhvatila u automobilu sa jednim poznatim beogradskim ginekologom. Kako „Alo!“saznaje, u pitanju je lekar koji radi ua naučnom odeljenju GAK „Narodni front“.

Naime, Snežana se nakon snimanja jedne emisije, po kišovitom i hladnom vremenu, odvezla u GAK „Narodni front”, u čijoj se blizini zadržala određeno vreme. Međutim, u kliniku nije ulazila, već je kuckala poruke na parkingu. Ubrzo je u njen automobil ušao poznati ginekolog, koji je prema pevačici bio vrlo ljubazan. Lekar kojeg bije glas da je veliki zavodnik je Snežani pridržao kišobran dok su izlazili iz automobila i pobrinuo se da vremenska nepogoda ne pokvari njenu frizuru.

Đurišićeva nije želela da komentariše susret sa poznatim lekarom, niti da li trenutno ima partnera.

- On mi je dugogodišnji prijatelj! Slobodna sam žena i da imam partnera, ne bih to tajila. Ali ovaj čovek mi je samo prijatelj - rekla je Snežana za „Alo!”, dok nam se njen prijatelj nije javio na telefon. Podsećamo, Snežana je pre četiri godine ostala bez supruga Slobodana Gvozdenovića, sa kojim je u ljubavi bila od svoje 17. godine. N. M.

Đurišićeva posle suprugove smrti nikada nije uslikana ni sa jednim muškarcem, sve do susreta sa lekarom kojeg bije glas da je veliki zavodnik

Jedini ne živi od pevanja: Dragan Stojković Bosanac

Tajni susret u pola noći

Tajni noćni susret

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.