Alo!

Ipsptlpq

-

OVAN

VAGA

21. III - 20. IV

Moguće je da ste trenutno malo pasivniji, niste preterano zaintereso­vani za velike poslovne poduhvate i promene. Više vam prija da se malo distancira­te od posla i da se posvetite nekim drugim stvarima. Veoma je važno da budete

24. IX - 23. X

Veoma lako osvajate osobu koja vam se dopada. Uspeli ste sebe da predstavit­e u najbljem mogućem svetlu. Ukoliko već imate partnera, možete da očekujete generalno dobru situaciju. Potrebna vam je fizička aktivnost. Prošetajte se makar.

BIK

ŠKORPIJA

21. IV - 21. V

maksimalno posvećeni svom poslu kako biste mogli da ostvarite pozitivne rezultate. Nije vam lako da ispratite naporan tempo koji vam je zadat tokom ovog dana. Prolazna mučnina je moguća. Nemate dovoljno strpljenja

24. X - 22. XI

Može se reći da niste raspoložen­i za neke veće promene na ovom polju, odgovara vam stanje kakvo jeste. Volite svog partnera i smatrate da najsrećnij­i možete da budete samo onda kada ste sa njim. Bolovi u nogama su mogući.

BLIZANCI

STRELAC

22. V - 22. VI

za voljenu osobu, koja deluje nekako neodlučno u vezi sa važnim pitanjima koja ste joj postavili. Moguće je da vam je lakše da dignete ruke nego da sačekate na odgovor. Mogući problemi sa zubima i osetljivim desnima.

23. XI - 21. XII

Razmislite o svojim greškama. Vreme je da se posvetite tome i da ih ispravite. Prihvatite kritike koje su v a m upućene. Pokažite da umete zrelo i ponosno da izađete na kraj sa okolnostim­a. Muči vas umor.

RAK

JARAC

23. VI - 23. VII

Želite da rešite situaciju sa voljenom osobom. Problemi koji vas muče već neko vreme moraju da nestanu ako želite da veza napreduje. Vreme je da se malo više posvetite vezi. Muči vas stomak. Moguće je da se loše ili neredovno hranite.

22. XII - 20. I

Povedite računa da se bolje organizuje­te. Imate previše obaveza, pa je važno da sebi maksimalno olakšate. Ako vam je potrebna bilo koja vrsta pomoći, obratite se svojim saradnicim­a. Potrebno je da unosite više tečnosti.

LAV

24. VII - 23. VIII

Ne dopada vam se osoba koja nekako agresivno pokušava da vam priđe. Radije ćete je odbiti. Smatrate da vam je bolje da budete sami nego sa nekim ko vam ne odgovara i potpuno ste u pravu. Zdravlje vam je dobro.

VODOLIJA

21. I - 19. II

Vreme je da se pozabavite nekim finansijsk­im zaduženjim­a koje ste možda izbegavali. Sada ćete moći da se oslobodite dugova, pozajmica ili kredita i osetićete veliko olakšanje zbog toga.

DEVICA

RIBE

24. VIII - 23. IX

Pokazujete ljubomoru bez mnogo razmišljan­ja, što može da izazove konflikt sa voljenom osobom. Najbolje bi bilo da otvoreno porazgovar­ate o svemu i razjasnite stvari. Moguća je prehlada, povedite računa, odmarajte se.

20. II - 20. III

Moguće je da ste spremni da terate inat sve dok voljena osoba ne popusti i ne uradi ono što od nje očekujete. Nemojte mnogo da ratujete danas sa partnerom jer biste mogli da trpite posledice. Čuvajte srce i proveravaj­te pritisak.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia