Alo!

Inspektoro­vog sina ujeo pas nakon napada

-

Sin policijsko­g inspektora iz Čačka V. Š. (24) juče je priveden zbog sumnje da je u centru grada iz još neutvrđeni­h razloga nožem izbo Marka Š. (23), koji je šetao psa, saznaje „Alo!”.

Veću tragediju sprečio je upravo pas, koji je napadača ujeo kako bi odbranio svog vlasnika. Nakon ujeda psa osumnjičen­i V. Š. je pobegao, ali ga je policijska patrola brzo pronašla i privela. Ubodeni mladić je prevezen u bolnicu i, kako saznajemo, zadobio je tri ubodne rane, u levu lopaticu, podlakticu i nadlakticu.

Kako saznajemo, krvavi obračun se dogodio u Čačku oko 12.15, u strogom centru grada, na platou na kojem se nalaze banka i parfimerij­a, a neposredni svedok obračuna je policajac, koji je pritrčao čim je video da se nešto neobično dešava. Odmah je stigla policijska patrola.

Prema rečima svedoka, izbodeni mladić Marko Š. šetao je psa i nakon što je naišao na V. Š., koji je bio s devojkom, zastao je i započeo razgovor. Tokom razgovora između njih izbila je svađa, nakon koje je napadač otišao, ali ne zadugo. Svedoci su rekli da se napadač ubrzo vratio sa nožem i izbo vlasnika psa. Pas je skočio na napadača, ali je on pobegao, ali zahvaljuju­ći brzoj intervenci­ji policije, ubrzo je uhapšen. Povređeni mladić prevezen je u bolnicu, gde je zbrinut, i, kako saznajemo, on je zadobio lakše povrede. Tokom jučerašnje­g dana V. Š. je saslušan u policiji i, prema nezvanični­m saznanjima, branio se ćutanjem.

Naš sagovornik nam je rekao da policija predano radi kako bi građani bili bezbedni i da nema povlašćeni­h. Daljom policijsko­m istragom utvrdiće se šta se dogodilo. E. S.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia