Alo!

Učesnici se plaše za život zbog Marka DNK!

-

Marko je napustio „Zadrugu” nakon što je izjavio da je spreman na

ubistvo

Marko Kocić je napustio imanje „Zadruge” zbog odluke produkcije da moraju hitno da ga pregledaju psiholozi i psihijatri. On je podvrgnut detaljnim ispitivanj­ima i njegovo učešće u rijalitiju je, po svemu sudeći, pod znakom pitanja.

Kocić je „Zadrugu” napustio odmah nakon što je voditeljka Rada Radenović pročitala pismo koje je među učesnike unelo pometnju.

- Marko DNK je izgovorio reči o kojima ste svi komentaris­ali i doživeli kao pretnju. Važno je da znate da je Marko rekao Velikom šefu da je to bilo zezanje i da nije mislio da će neko to shvatiti ozbiljno. Kako je Velikom šefu važna vaša bezbednost, on se neće vratiti u „Zadrugu” sve dok psihijatri i psiholozi ne utvrde da je njegovo psihičko stanje stabilno i da njegov boravak neće ugroziti nikog od vas - pročitala je Rada.

Razlog zbog kojeg je Marko upućen kod stručnih lica jeste njegova izjava da je spreman na ubistvo u rijaltiju. Naime, na pitanje ukućana da li bi bio spreman nekoga da ubije odgovorio je potvrdno.

Nakon što je Marko napustio „Zadrugu”, u rijalitiju je zavladao opšti haos.

- Zadrugari sada bukvalno strahuju za život, jer se plaše da bi Marko mogao da im se osveti zbog odlaska kod psihijatra. Veruju da se on sada oseća uvređeno i da je spreman na agresiju - kaže za „Alo!” izvor blizak produkciji i otrkiva da je Divna posebno uplašena.

- Divna ni sa kim nije htela da priča kada je Marko otišao kod psihijatra, a zatim je otvorila dušu. Ona je rekla da se plaši za njega, jer u poslednje vreme ima promenljiv­o ponašanje - zaključuje izvor.

Podsećamo, učenike rijalitija je dodatno uplašila i priča novinara Milana Miloševića, koji im je preneo svoja saznanja da je Marko pretio Divni pištoljem kada je bila trudna.

Do zaključenj­a ovog broja nije bilo poznato da li se Marko Kocić vratio u rijaliti program „Zadruga”.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia