Alo!

Ako pobedimo, pešačiću 50 km!

Reprezenta­tivac Obale Slonovače dao neobično obećanje, samo da slavi u „derbiju dela Madonina”

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Najveći derbi italijansk­og fudbala igra se večeras (20.45, Arena sport 4) na „Đuzepe Meaci”, gde će Inter dočekati Milan. Naravno, nero-azuri su nominalni domaćini, pošto obe ekipe igraju na domaćem stadionu. Inter je izgubio samo jednu u poslednjih 12 utakmica od komšija, a zanimljivo je da su prethodna dva derbija završena nerešenim rezultatom. Poslednji put su tri puta zaredom igrali nerešeno daleke 1937. godine.

Inter nema poraz i ima samo dva boda iza lidera Napolija (bez sinoćnje utakmice), ali puleni Vinćenca Montele su već tri puta poraženi ove sezone.

- Ovaj derbi nam je ključan. Moramo da dobijemo kako znamo i umemo, bolje je ako budemo dominantni, ali ne bih se bunio i da slavimo autogolom nekog od igrača Intera. Moramo biti mudriji nego kada smo nedavno izgubili od Rome - rekao je Montela.

Antonio Kandreva je prošli put zatresao mrežu gradskog rivala, a veruje da će opet to učiniti.

- Nadam se da će ovog puta moj gol rešiti pobednika. Hoćemo da udarimo pečat dobrom startu u šampionatu, da držimo Milan podaleko od nas - rekao je Kandreva.

Ipak, najupečatl­jiviju izjavu uoči utakmice dao je vezista Milana Frank Kesi, kome će ovo biti prvi „derbi dela Madonina”.

- Želimo svi da budemo kao jedan. Svesni smo koliko derbi znači klubu, ekipi, navijačima... Evo, obećavam, ako pobedimo večeras komšije, hodaću peške do Milanela od „San Sira” - rekao je reprezenta­tivac Obale Slonovače. Informacij­e radi, Kesi bi od kuće do trening kampa roso-nera trebalo da pešači 50 kilometara, jer je toliko udaljen Milanelo od „San Sira”...

 ??  ?? Kesi u duelu
sa našim Aleksandro­m
Kolarovim
Kesi u duelu sa našim Aleksandro­m Kolarovim

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia