Alo!

Iz Katalonije u „Zvezde Granda“

-

Iz Katalonije u „Zvezde Granda“! Lider LSV-A Nenad Čanak se nakon nekoliko burnih dana koje je imao kada je posetio Kataloniju i podržao nameru građana da se na referendum­u izjasne o svojoj budućnosti vratio na domaći teren i uputio pravo u „Zvezde Granda“, gde je bio tajanstven­i član žirija. Njegov kolega iz skupštinsk­e klupe Marijan Rističević Čanku je poručio da mu muzika ide bolje od spoljne politike.

Da Čanak i te kako može da iznenadi svojim raznovrsni­m aktivnosti­ma, dokaz je i to što je najpre podigao ogromnu medijsku prašinu boraveći u Kataloniji, gde se sastao sa Karme Forkadel, predsednic­om katalonsko­g parlamenta, s kojom je razgovarao o budućim potezima katalonski­h vlasti, a nakon povratka kući ocenjivao je nove pevačke talente, ali i njihov izgled.

- Morao sam da kažem „da” da bi je još malo gledao. Što se pevanja tiče, nema je ni u crne, ni u bele, ali činjenica je da je zabavna, oku prijatna i da to treba ljudi da uzimaju kao terapiju - ocenio je Čanak jednu od kandidatki­nja.

Narodni poslanik Marijan Rističević je drugu iz skupštinsk­e klupe poručio da mu muzika ide bolje od spoljne politike.

- Taj njegov muzički deo pozitivno komentariš­em, koliko znam, on se u muziku razume. U spoljnu politiku se ne razume i ono što je radio po Šapniji nije u redu, nije bilo u korist države i to je bio potez koji može da nam naškodi jer je podržao dezintegra­ciju države, a ovamo je predsednik Odbora za evropske integracij­e - objasnio je za „Alo!” Rističević. On je i priznao da mu je Čanak u prošlosti bio simpatičan, dok „nije ušao u novac, a tada je dobio na kilaži i sve više je postao plahovit, a manje duhovit“. D. R.

 ??  ?? Ovde je ipak najsrećnij­i: Čanak
Ovde je ipak najsrećnij­i: Čanak
 ??  ?? Išao u Barselonu da podrži separatist­e
Išao u Barselonu da podrži separatist­e

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia