Alo!

UPUCAO MLADIĆA U NOGU POSLE SVAĐE

OBRAČUN U KAFIĆU U ŽARKOVU

-

Nikola M. (23) lakše je ranjen u pucnjavi koja se dogodila juče u kafiću “Adoro” u Žarkovu u Beogradu. Kako nezvanično saznajemo, reč je o opomeni zbog neraščišće­nih računa.

Pucnjava se dogodila juče u 3.30 u kafiću u Trgovačkoj ulici broj 7, kada je mladić (19) nakon svađe ispalio više metaka u Nikolu M.

- Došlo je najpre do svađe u kafiću, a zatim je nepoznati mladić izvadio pištolj i ispalio više metaka, od kojih je jedan pogodio Nikolu M. u nogu, a zatim je pobegao. Policija je identifiko­vala napadača i traga se za njim. Reč je o neraščišće­nim računima i ovo je samo bila opomena. Moguće da je ovo još jedan u nizu sukoba navijača, ali će detalji biti poznati tek kada bude uhapšen napadač - ispričao je izvor za “Alo”.

Kako saznajemo, Nikola M. je, srećom, lakše povređen i u svesnom stanju je privatnim vozilom prebačen u Urgentni centar u Beogradu.

- Primljen je u Urgentni centar radi daljeg lečenja i ispitivanj­a i nije u životnoj opasnosti - saopštili su nam iz Urgentnog centra.

Do zaključenj­a ovog izdanja “Alo!” nije bio poznat identitet napadača, razlog pucnjave, kao ni da li je napadač uhapšen. Za sada se samo spekuliše da je reč o sukoba odranije i da je pucnjava u nogu klasična opomena.

Pre samo nedelju dana slična pucnjava se dogodila takođe na Banovom brdu u Požeškoj ulici. Tada je Stefan Borovčanin (27) zasut sa 15 metaka, a četiri su završila u njegovoj nozi. Napadač je pucao u njega dok je sa devojkom ulazio u automobil. N. Gavrilov

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia