Alo!

TEODORA BILA SA ĆAZIMOM?!

„On mi je rekao da će je proslediti dalje čim je izgustira”, kaže Osmanijev drug

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Ona glumi nevinašce, a nije ništa bolja od Mace Diskrecije Osmanijev prijatelj

Iako se činilo da se nedavna priča o pevačici i učesnici „Zadruge” Teodori Džehverovi­ć i njenoj navodnoj vezi sa biznismeno­m Ćazimom Osmanijem zaboravila, mlada Teodora ponovo se nalazi na udaru javnosti zbog tvrdnji koje je na njen račun izneo Ćazimov dobar prijatelj. Kako smatra, pevačica je demantujuć­i bilo kakav odnos sa albanskim milionerom debelo slagala, a njena finoća koju pokazuje u rijalitiju samo je maska.

- Teodora je žestoka lažljivica. Ja sam je lično letos viđao sa Ćazimom, nije se odvajala od njega! Kakav dečko, kakvi bakrači! Spavala je u njegovom hotelu i na njegovoj jahti u Poreču provodila noći. On je moj dobar prijatelj i rekao mi je da sa njom radi ono što i sa svakom drugom. Rekao mi je da će je proslediti dalje čim je izgustira. Ona u „Zadruzi” glumi neko nevinašce, a nije ništa bolja od Mace Diskrecije! Neka i dalje prodaje priču svom manekenu Anđelu, još malo pa će ga ubediti i da je devica - rekao je za „pink.rs” Ćazimov prijatelj, koji je insistirao na anonimnost­i.

Podsetimo, Teodora je, isprovocir­ana tračarenje­m među ukućanima, oštro demantoval­a da je sa Ćazimom bila u vezi, te objasnila da je njihovo poznanstvo bilo isključivo poslovne prirode.

- Znači, moja menadžerka je sa istim tim Vukom Mobom išla kod njega u Poreč da nastupa. Kada je bila tamo, on joj je rekao: „Ja sam tu za vas, uvek sam svima pomagao”, jer zna da ona u mene ulaže velike pare. Devojka je to iskoristil­a, kao pametna devojka kakva jeste. Postala je poslovni prijatelj s njim, daj bože i partner, i kraj priče. Eto tako sam ja završila kod njega. Čoveku persiram, može ne otac da mi bude, nego deda - rekla je tada ova zadrugarka, a ako je suditi po onomo što je o njoj izneo izvor, pevačica je slagala svoje cimere.

 ??  ?? Uživala na Ćazimovoj jahti: Teodora Džehverovi­ć
Uživala na Ćazimovoj jahti: Teodora Džehverovi­ć
 ??  ?? Jahta je jak adut: Ćazim Osmani
Jahta je jak adut: Ćazim Osmani

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia