Alo!

Ana Bekuta: JK ima srčane „Ne loži se, Viki“ probleme, Bekuta uvredila Viki!

-

Jelena Karleuša je nedavno ispričala da se suočila sa ozbiljnim zdravstven­im problemom. Naime, pevačica je otkrila da je prošlog leta, po savetu lekara, morala da nosi uređaj koji otkriva poremećaje srčanog ritma, te da je utvrđeno da joj srce ne radi kako treba.

- Morala sam da nosim holter, jer imam izuzetno mali broj otkucaja srca. Čak ne prelazi 50 otkucaja u minutu - ispričala je Jelena u emisiji „Zvezde Granda”, koja je preksinoć konačno prikazana u regularnom terminu na TV „Prva”, a u kojoj svi takmičari na scenu izlaze sa tim uređajem. Naime, novina u desetoj sezoni popularnog šou programa je nošenje holtera, kako bi se publici, ali i žiriju, pokazalo sa kolikim uzbuđenjem mladi talenti izlaze na scenu „Granda”.

Osim toga, tokom subotnje emisije desio se i sukob između Ane Bekute i Viki Miljković. Kamen spoticanja bio je manir pevanja jedne takmičarke, za koji je Miljkoviće­va ocenila da je prosečan.

- Koliko bi platila da imaš triler kao ova devojka, za koju tvrdiš da ima školski triler? - upitala je Bekuta.

- Uz dužno poštvanje Ani Bekuti, ovo su vrlo niski udarci, na koje se ja ne vređam, jer o mojim kvalitetim­a ne govorim. Ja tebe ne udaram nisko kao pevača i kao kolegu. O svom pevanju nikada neću govoriti ja, o tome govori publika koja mene sluša. Smatram da si jedan od najboljih vokala, ali ja o svojim trilerima neću govoriti - uzvratila je Miljkoviće­va.

- Ne loži se, Viki - dobacila je Bekuta koleginici na kraju rasprave.

 ??  ?? Slabo srce: Jelena Karleuša
Slabo srce: Jelena Karleuša
 ??  ?? Oštra polemika: Ana Bekuta i Viki Miljković
Oštra polemika: Ana Bekuta i Viki Miljković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia