Alo!

PEŠIĆ: NI VEĆI OD ARSENALA NISU DOKAZALI MOĆ

-

Svi u defanzivu, svi u ofanzivu. Svih 11 na terenu. Zvezdin napadač Aleksandar Pešić veruje da je upravo to recept za uspeh protiv Arsenala u predstojeć­em meču grupe H Lige Evrope.

- Šansa je na „Marakani”, gde Zvezda ima posebnu snagu. Dolazile su ovde velike ekipe, Bajern, Milan, dolazio je i Arsenal, i niko nije bio mnogo nadmoćniji od Zvezde istakao je Pešić.

Crveno-beli su odmah posle superligaš­kog trijumfa nad Mačvom (4:0), u kojem je Pešić postigao treći gol, usmerili misli ka okršaju sa skupocenim „tobdžijama” (četvrtak, 19.00).

- Ući ćemo maksimalno ozbiljno, takvom meču mora tako da se pristupi. Ne obećavamo preterano, ne pretimo nikom, ali ćemo ostaviti srce na terenu „Marakane“. Samopouzda­nje nam je poraslo posle pobede protiv Šapčana u prvenstvu - dodao je Pešić.

Izabranici trenera Vladana Milojevića, nema sumnje, imaće najjaču moguću podršku s tribina najvećeg srpskog stadiona.

- Ono što su nam priredili na severu posle utakmice sa Mačvom dirnulo nas je i dalo dodatni podstrek da protiv Arsenala u četvrtak ostavimo poslednji atom snage na terenu - sigurno će Pešić.

Pešić je protiv Šapčana postigao osmi gol u sezoni i potvrdio da se nalazi u dobroj seriji.

- Odmah na terenu sam se zahvalio Radonjiću na fantastičn­oj asistencij­i. Nije mi bilo teško da loptu sprovedem u mrežu. Golovi, naravno, mnogo znače svakom napadaču, ali su meni podjednako važne i asistencij­e, i da ekipa pobeđuje. Ako postignem gol, trijumf je još slađi poručuje golgeter Crvene zvezde.

 ??  ?? Supermen na „Marakani“: Vladan Milojević
Filip Stojković Preporod: Crveno-beli blistaju uz Milojevića
Supermen na „Marakani“: Vladan Milojević Filip Stojković Preporod: Crveno-beli blistaju uz Milojevića
 ??  ?? Snaga „Marakane”: Aleksandar Pešić
Snaga „Marakane”: Aleksandar Pešić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia