Alo!

ZVEZDIN KLARK KENT

- Piše: Ž. VUJIČIĆ zeljko.vujicic@alo.rs

„Rezultati sve govore, Milojević je Supermen ove ekipe”, kaže Savić

Šta je potrebno da se gubitnik preobrati u pobednika? Da jurne ka trofejima koje je (is)pustio u ponor očajne sezone? Čija pesnica mora da pokaže put u visine posle bolnog treska o zemlju? U Zvezdi - Supermenov­a!

Fudbaleri drugog tima na prvenstven­oj tabeli i poraženog u finalu Kupa Srbije u prošloj sezoni, a danas, posle samo pet meseci, lidera šampionata i ravnopravn­og takmaca u Evropi, zasluge za preporod pripisuju treneru Vladanu Milojeviću. Njihovom heroju.

- Rezultati sve govore, on je Supermen ove ekipe - smatra Vujadin Savić.

Milojević čak i fizički podseća izabranike na Klarka Kenta, skromnog junaka koji je u kostimu sa čuvenim „S” na grudima nebrojeno puta spasao svet od propasti.

- Liči na njega, zbog naočara - kaže Slavoljub Srnić.

Zvezdin Klark Kent ume i da podvikne...

- Emotivan je, energičan, i to prenosi na nas. Ume i da se razdere, kritikuje. Nekad se pravimo da ga nismo čuli, ali se trudimo da ispravimo ukazane greške. Svakako nam odgovara takav temperamen­t - tvrdi Savić.

- Zna da reaguje rukama, šutne flašicu, ali sve dobronamer­no. Najviše zamera nediscipli­nu u igri. Da može da uzme tajm-aut, svašta bi uradio - ističe desni bek Filip Stojković.

Nemanji Radonjiću prija takvo ponašanje trenera:

- Bolje da priča nego da sedi. I navijačima je, svakako, bolje otkako njihov voljeni tim vodi Vladan Milojević.

 ??  ?? Filmski Kent: Henri Kavil
Filmski Kent: Henri Kavil
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia