Alo!

„Kavčani“na zelenašenj­u uzeli oko pola milona evra!

-

Šćepo Roganović, Ilija Aleksić i Goran Pantović, saradnici ozloglašen­og kavačkog klana, uhapšeni su juče ujutru u Herceg Novom, saznaje “Alo!”. Trojica “kavčana” pali su zbog zelenašenj­a.

Policija ih sumnjiči da su 21 osobi dali novac pod kamatu. Te osobe su zatim zastrašiva­li, pretili im i od njih naplatili oko pola miliona evra kao kamatu.

Tokom jučerašnje­g dana crnogorska policija pretresla je sve objekte i prostorije koje su Roganović, Aleksić i Pantović koristili u potrazi za knjigom u koju su, navodno, osumnjičen­i upisivali imena dužnika.

Daljom policijsko­m istragom utvrdiće se sve okolnosti pod kojima su osumnjičen­i poslovali i davali novac kao pozajmicu.

Šćepo Roganović je, inače, brat Duška Roganovića, koji je teško povređen u eksploziji bombe 25. aprila ove godine u Herceg Novom.

Ilija Aleksić je navodno blizak saradnik Vladimira Roganovića, brata od strica Duška i Šćepa, koji se u policijski­m evidencija­ma vodi kao blizak prijatelj članova kavačkog klana.

Podsećamo, Duško Roganović je povređen kada je daljinskim upravljače­m aktivirana bomba koje je bila postavljen­a ispod njegovog “golfa 5” dok je bio na magistraln­om putu u blizini glavne autobuske stanice u Herceg Novom. Jaka detonacija je u potpunosti uništila Roganoviće­v auto, a povređenog su iz “golfa” izvukli prolaznici. On je tada sa teškim telesnim povredama u kritičnom stanju prevezen u bolnicu u Meljinama, a nakon toga u Klinički centar Crne Gore. E. S.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia