Alo!

Zorica: Neću reći ni reč o sinu

-

Vladimir i Miloš Marjanović, otac i brat osumnjičen­og Zorana, prekjuče su odbili da svedoče u istrazi, a kako nezvanično saznajemo, to zakonsko pravo iskoristić­e i Zorica Krsmanović, Zoranova majka.

- Ona bi sledeće nedelje trebalo da dođe u tužilaštvo i da iskaz. Ipak, po svemu sudeći, ona neće biti od velike koristi jer odbija da kaže bilo šta što bi moglo da šteti njenom sinu. Zorica će se, po receptu svog supruga i drugog sina, samo pojaviti u tužilaštvu kako bi rekla da kao najbliži srodnik osumnjičen­og neće svedočiti - kaže naš izvor i dodaje da to ne treba da čudi jer Zorica ni do sada nije želela da sarađuje sa nadležnim organima.

- Odbila je poligrafsk­o testiranje, jer je tvrdila da to loše utiče na njenu

bioenergij­u - kaže on. porodice Krsmano- vić nebitno! Njih in- teresuje samo lična pro- mocija, dok ubica posmatra sa strane i smeje se. Porodici Krsmanović treba punomoćnik da bi preko Nenada Šipke plasirali senzacije. Oni su u dogovoru sa pojedinim medijima i izmišljanj­em skandala im podižu tiraž. Istragu vodi tužilaštvo kao državni organ, a oni su se našli pametni da lupetaju. Neka ih, što više lupetaju, nama je bolje - kaže Zarić i dodaje da je Teodori Krsmanović osporen status

oštećene jer po zakonu nisu bili ispunjeni uslovi za to.

Predrag Savić juče je Državnom veću tužilaca, Apelaciono­m javnom tužilaštvu i disciplins­kom tužiocu podneo niz pritužbi na rad postupajuć­eg tužioca.

- Upozorili smo da je zamenica višeg javnog tužioca prvo priznala status oštećene Teodore, pa ga na volšeban način ukinula na zahtev odbrane - kaže Savić.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia