Alo!

KARLEUŠA: Dačić je buckasta žaba

Nakon posete predsednik­a Turske, pevačica priznaje da žali što ga nije srela u Beogradu

- Piše: OLIVERA KONATAR ime.prezime@alo.rs

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je oduševila turske medije kada je u Istanbulu održala veliki koncert.

Kako je Srbiju nedavno posetio Redžep Tajip Erdogan, predsednik Turske, a Jelenin suprug, fudbaler Duško Tošić je imao priliku da se sretne sa njim, pevačica priznaje da joj je pomalo krivo što i ona nije bila članica odbora za doček.

- Erdogan je pitao Duška za mene i pitao ga je da li znam turski jezik. On ga je slagao i rekao da znam otkrila je Karleuša za „Alo!” na početku razgovora i priznala da je jedina reč koju ona zna na turskom „jok”.

- Kada je Erdogan bio kod Vučića, tamo nisam bila pozvana, ali je pozvan moj muž. On je podoban da se pojavi, a ja nisam.

Mada, priznajem da bih bila dobra i vrlo fina. Pred stranim medijima mi svi treba da se volimo i da pokažemo kako smo u divnim odnosima. Da pokažemo kako smo fina, složna srpska braća - rekla je Karleuša za „Alo!”.

Pesma „Osman-aga“, koju je izveo ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, i to na uvce turskom predsednik­u Erdoganu, izazvala je buru u domaćoj javnosti. Pop pevačica Jelena Karleuša za „Alo!” kaže da sumnja da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić naterao Ivicu da otpeva tu numeru Erdoganu na uvce.

- Ja sam pročitala negde da Vučić tera Dačića da peva. Mada, ima ona srpska izreka: „Teško žabu u vodu naterati”. Mada, Dačić je jedna buckasta žaba. Talentovan je rekla je Karleuša sa osmehom.

Jelena je nedavno u emisiji „Zvezde Granda” priznala da je pre nekoliko meseci nosila holter jer je imala zdravstven­e probleme. Sada se, kako kaže, oseća odlično.

- Ja sam nakon operacije koju sam imala pre nekoliko meseci nosila holter, ali sada je sve u redu. Htedoh reći „hvala bogu“, ali ja sam poznati ateista - kaže „mala od skandala”.

S obzirom na to da će u narednoj emisiji najgledani­jeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda” umesto Ace Lukasa u žiriju biti Mira Škorić, Jelena nije propustila da prokomenta­riše ovu situaciju.

- Lukas je opet nevaljalo dete u porodici, ali jedva čekam da se vrati iz Nemačke. Ipak, moram vam priznati da se radujem što ću videti Miru, jer je nisam videla 100 godina - rekla je Karleuša za „Alo!”.

 ??  ?? JK bi Erdoganu otpevala „Ćeri moja, Aliji da l‘
da te dam“
JK bi Erdoganu otpevala „Ćeri moja, Aliji da l‘ da te dam“
 ??  ?? Zapevaj i za pojas zadeni: Ivica Dačić
Zapevaj i za pojas zadeni: Ivica Dačić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia