Alo!

PEVAČICA NE ŠTEDI NOVAC DA OPREMI Lidija naru Ceca kupuj

I pokućstva, a najviš „Svetlana je kupila veliki deo nameštaja elemenata”, kaže naš pažnje je posvetila odabiru kuhinjskih

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Ceca Ražnatović uveliko radi na opremanju luksuzne vile koju je kupila na Dedinju za sestru Lidiju Ocokoljić, saznaje „Alo!”. Naime, folk pevačica je angažovala dizajnera enterijera, ali i arhitektu, koji će Lidiji pomoći da životni prostor na Dedinju opremi onako kako je uvek zamišljala.

- Iako joj nije lako što se nakon 22 godine zajedničko­g života razdvajaju, Ceca je odlučna u nameri da Lidija dobije svoj dom iz snova. Ne samo da je kupila nekretninu u kojoj će njena sestra od sada živeti sa suprugom i četvoro dece već se potrudila i da njihov životni prostor uredi što modernije - kaže za „Alo!” izvor blizak porodici folk pevačice.

- Dok se Lidija odmarala sa porodicom na Kipru, Ceca nije gubila vreme, već se sa dizajnerim­a enterijera bacila na pronalažen­je nameštaja za kuću. Osim toga, angažovala je i arhitektu, ukoliko renoviranj­e kuće bude bilo neophodno. Tokom ta dva meseca dok je Lidija bila na Kipru, Ceca je konstantno bila na vezi sa njom i obaveštava­la je kako teče selidba. Za sada, pevačica je izabrala veliki deo nameštaja i pokućstva, a najviše pažnje je posvetila odabiru kuhinjskih elemenata, jer je upravo kuhinja deo doma gde se sve porodice skupljaju, u čemu ni Lidijina nije izuzetak - kaže naš izvor i dodaje:

- Međutim, kako Lidija ima specifičan ukus, nijedan deo nameštaja nije mogao da bude kupljen, a da to ona nije odobrila. Zbog toga je Ceca morala da joj šalje fotografij­e svega što je ona odabrala zajedno sa stručnjaci­ma. Tek kada bi dobila zeleno svetlo od sestre, pevačica bi mogla da pazari - kaže naš sagovornik i dodaje da je Ceca uživala u kreativnom procesu.

- Sada planira i da se baci na renoviranj­e kuće na Kipru, koju je kupila pre više od 10 godina, ali u koju nije ulagala. Kuća nije u lošem stanju, ali je neophodno da se sredi fasada, koja je u prilično lošem stanju. Ceca je na Kipru pronašla mir i tamo rado odlazi, kada god joj obaveze to dozvoljava­ju. Čak je i zabranila svima da ulaze u njenu spavaću sobu u kiparskoj vili kada ona nije tamo. To pravilo jedino krši Lidija sa suprugom i decom - kaže naš izvor.

Podsetimo, folk pevačica je početkom godine pazarila vilu na Dedinju za porodicu svoje sestre, u neposredno­j blizini svog porodičnog doma u ulici Ljutice Bogdana, kako je „Alo!” prvi pisao.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia