Alo!

STREFIĆE ME SRČKA!

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Anđela Veštica je napustila „Zadrugu” nakon što je u naletu besa počupala Jelenu Golubović, zbog čega je diskvalifi­kovana iz daljeg takmičenja. Njeno ponašanje osudili su mnogi, a ona se istog trenutka pokajala.

Ona kaže da nikada više sebi neće dopustiti da nasrne fizički na nekoga.

- Slomljena sam, ovo je za mene veliki šok. Već dva-tri dana mi nije dobro, strašno sam se potresla zbog nekih stvari i izdaja koje sam doživela. Bila sam dva puta u Hitnoj, na ivici da dobijem srčani udar. Vratila sam se u kuću iz sobe za rehabilita­ciju po neke svoje stvari, Jelena Golubović me je napala, kao što radi po ceo dan. Nisam mogla da se kontroliše­m, uzvratila sam joj, iščupala sam joj pola kose sa glave i drago mi je zbog toga jer je to ološ od žene koji majka više nikada ne treba da rodi - u dahu priča Anđela i dodaje:

- Ne kajem se što sam to uradila, ali ne bih ponovila. Jelena je zaslužila javnu giljotinu. Nju može čovek da iskulira, ali i da prsne zbog nje.

Volela bih da se vratim i kada bih to mogla, obećala bih sebi, naciji, produkciji, majci i ocu da nikada u životu ruku ne bih digla ruku ni na koga, niti ću.

Kako je ovom događaju prethodilo priznanje Nemanje Đerića Đeksona da ne voli nju, već Minu Vrbaški, mnogi su došli do zaključka da su je upravo njegove reči izbacile iz koloseka.

- Ne mogu mene Đeksonove reči da povrede, nisu me povređival­i mnogo jači od njega, pa neće ni on. Povredilo me je to što mi nije zahvalan za sve što sam učinila za njega i što o njemu nikada nisam rekla ružnu reč. Mogla sam hiljadu puta da ga spustim, ali nisam takva. Da me je povredilo to što je rekao za mene i Minu, pa ne bih joj dozvolila da ode kod njega u krevet. U njega nikada nisam bila zaljubljen­a. Sviđao mi se, dobro mi je bilo, ali nije bilo emocija. Ni Đekson, niti bilo ko ne može da me ponizi, svesna sam ko sam ističe Veštica za „pink.rs“i dodaje da je ona, zapravo, bila ta koja se igrala sa njima - Minu je testirala kao prijatelji­cu, ali i Đeksona, o kome, posle svega, nema lepo mišljenje.

Podsećamo, Vešticu je izbacilo iz takta rediteljki­no ponašanje, pa joj se unela u lice imitrajući majmunske krike. Jelena je pokušala da je otera, ali Anđela nije želela da se smiri i u jednom momentu je skočila i počupala Goluboviće­vu za kosu toliko jako da je Goluboviće­va završila na podu. Obezbeđenj­e ih je jedva razdvojilo, nakon čega je Anđela diskvalifi­kovana.

„Tri dana mi nije dobro, strašno sam se potresla zbog izdaje koju sam doživela. Bila sam dva puta u Hitnoj”, kaže Veštica

 ??  ?? Veštica se pokajala, ali kasno Izgubila kontrolu: Anđela je nasrnula
na Jelenu
Anđela je besna na njih: Mina Vrbaški i Nemanja Đerić
Đekson Obezbeđenj­e moralo da
reaguje
Veštica se pokajala, ali kasno Izgubila kontrolu: Anđela je nasrnula na Jelenu Anđela je besna na njih: Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson Obezbeđenj­e moralo da reaguje

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia