Alo!

Đilas bi ponovo da pljačka i uništava Beograd!

I dok „Đilas i opoziciona­ri su uvek zajedno, bi su uništavali i pljačkali Beograd, a sad Aleksandar Vulin to da nastave”, kaže

- Piše: DAMIRA RAMADANI damira.ramadani@alo.rs

Bivši gradonačel­nik Beograda Dragan Đilas nije otkrio da li će se ponovo kandidovat­i za tu funkciju, ali je naveo da mu prete hapšenjem ukoliko uđe u trku za prvog čoveka grada. Ministri su mu poručili da njegove laži o hapšenju slušaju već godinama, još od vremena kad je bio student, i istakli da su uvereni da će Beograđani veoma dobro prepoznati šta je za grad učinjeno u prethodnom periodu i da će ponovo dati poverenje strankama i ljudima koji su i sada na čelu grada.

Dragan Đilas je u intervjuu za „Nedeljnik” kazao da su tačne informacij­e da mu prete hapšenjem ako se kandiduje na predstojeć­im beogradski­m izborima. Upitan da li će se kandidovat­i za gradonačel­nika, Đilas je izbegao da na pitanje odgovori direktno, ali je kazao da je odlučio da pomogne koliko može da se „propadanje Beograda zaustavi”.

Aleksandar Antić, ministar energetike i potpredsed­nik SPS-A, za „Alo!” je kazao da uz takvu izjavu

Đilas nije ni morao da kaže da li će izaći na gradske izbore.

- Ipak, fer bi bilo prema

Beograđani­ma da to jasno i kaže, jer kandidovat­i se za gradsku skupštinu treba da vam služi na ponos, a ne da se to čita između redova. Iznenađuje me da pominje nekakvo hapšenje ukoliko se bude kandidovao, jer to je zaista ispod nivoa političara sa zavidnim iskustvom u političkom životu, kakav je Đilas. Od njega sam očekivao mnogo uverljivij­i i ubedljivij­i način da započne kampanju nego što je ova očigledna manipulaci­ja. U svakom slučaju, sa bilo kojim kandidatom za gradonačel­nika i u koliko god kolona da opozicija nastupi na izborima, uveren sam da će građani Beograda veoma dobro prepoznati šta je za grad učinjeno u prethodnom periodu i ponovo dati poverenje strankama i ljudima koji su i sada na čelu grada - rekao je Antić.

Aleksandar Vulin, ministar odbrane, rekao je za „Alo!” da se

opo-

zicionari nisu nikada ni razdvajali.

- Đilas i opoziciona­ri su uvek zajedno, i dok su uništavali i pljačkali Beograd, a sad bi to da nastave. Đilasove laži o hapšenju slušamo već godinama, još od vremena kad je bio student, a jedini koji su bili hapšeni su protivnici DOS-A, baš za vreme Đilasa - rekao je Vulin.

Jadranka Joksimović, ministarka za evropske integracij­e, navela je da Beograd ne propada.

- Naprotiv, dobija izgled i vraća duh metropole i odgovornog upravljanj­a. To Beograđani i te kako prepoznaju i mogu da naprave jasno poređenje - poručila je ona za „Alo!”.

 ??  ?? „Njegove
hapšenju laži o
već slušamo godinama“, Aleksandar
Vulin
„Njegove hapšenju laži o već slušamo godinama“, Aleksandar Vulin
 ??  ?? „O njemu se već sve zna“: Joksimović­eva
„Đilas je manipulato­r“: Aleksandar
Antić
„O njemu se već sve zna“: Joksimović­eva „Đilas je manipulato­r“: Aleksandar Antić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia