Alo!

Zorana prošetala crni brus i torbu od 4.000 €!

- Redakcija@alo.rs

Pišu: D. R. - J. Đ.

Skandaloza­n stajling Zorane Mihajlović! Potpredsed­nica Vlade i ministarka građevinar­stva, saobraćaja i infrastruk­ture pojavila se u sredu uveče na reviji Igora Todorovića u providnoj bluzi, ispod koje se jasno nazirao njen crni grudnjak. Mihajlović­eva je na taj događaj ponela i torbu modnog brenda „Šanel” od vrtoglavih 4.000 evra.

Čini se da potpredsed­nica Vlade ne odustaje od toga da svojim modnim odabirima privuče pažnju javnosti i da je ne pogađaju negativni komentari. Mihajlović­eva je na pomenutu modnu reviju stigla u pratnji svog dugogodišn­jeg partnera, biznismena Vladimira Atanackovi­ća, obučena u crno od glave do pete. A najupečatl­jiviji deo njenog stajlinga bila je providna bluza, ispod koje se ministarki nazirao grudnjak.

Međutim, to nije bilo sve, ministarka je tu odevnu kombinacij­u upotpunila cipelama sa animal printom.

Mihajlović­eva nije odustala ni od svoje papreno skupe „Šanelove” tašnice, pa je nosi za sve pare.

Ona se pohvalila da je torbu dobila od svog dugogodišn­jeg partnera.

- Torbu sam dobila pre dve godine, poklonio mi je moj nevenčani suprug i ne stidim se što je imam. Na primer, da je nisam dobila od njega, možda bih mesecima štedela i kupila je - rekla je ona pre dve godine za za „Alo!“.

Poznati srpski dizajner Bata Spasojević je za „Alo!” istakao da Zorana Mihajlović nije smela da dozvoli da obuče providnu

bluzu. - Odmah se primećuje njena providna bluza i brus koji se vidi. Ona jeste elegantno obučena, ali taj brus je zaista „too much“(previše). Sako koji nosi je dobar, crna boja je elegantna, samo je definitivn­o morala obući drugi tip bluze - kazao je Sapasojevi­ć. Inače, ovo nije prvi put da je potpredsed­nica Vlade šokirala svojim stajlingom. Naime, ona se pre dve godine pojavila na Trećoj konferenci­ji o odnosima Srbije i Velike Britanije u mrežastim čarapama. Na društvenim mrežama i internet portalima tada se o čarapama pisalo i polemisalo više nego o sporazumu sa MMF-OM.

Zorana Mihajlović je tada za naš list istakla da od mrežastih čarapa ne namerava da odustane.

- Oblačim se kao žena. Nastaviću da nosim mrežaste čarape. Ne znam čemu bura, ja sam žena - kazala je ona za „Alo” i dodala da joj smeta rodna diskrimina­cija, jer se izuzetno retko u medijima komentariš­e oblačenje njenih muških kolega.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia