Alo!

MLADEN MILINKOVIĆ VERUJE U BIVŠEG SAIGRAČA I NJEGOV TIM Đukićev Partizan će prezimiti u Evropi ALO! U ALBANIJI

-

Do kraja uvodne faze Lige Evrope ostala su još tri kola, fudbalere Partizana očekuju dve utakmice u Humskoj i jedna na strani, a trener albanskog šampiona Kukešija Mladen Milinković tvrdi da srpski šampion može da prezimi u Evropi.

Stručnjak koji je izuzetno cenjen u Albaniji dočekao je ekspedicij­u crnobelih u Tirani pred meč protiv Skenderbeg­a (igrano sinoć), i to ponajviše zbog svog velikog prijatelja na klupi tima iz Humske - Miroslava Đukića, s kojim je počeo da gradi i fudbalsku karijeru.

- Đuka i ja smo profesiona­lno počeli da igramo fudbal u Mačvi 1987. godine, a on je posle toga

Konstantin Radulović

napravio fenomenaln­u karijeru u Španiji, dok sam ja nastupao na Kipru, u Grčkoj i Finskoj. Upravo tolika razlika kolika je u fudbalskom kvalitetu bila između nas dvojice bila je i u trenerskom poslu. On je odličan stručnjak, sve je uradio svojim radom i posvećenoš­ću, a siguran sam da Partizan pod njegovim vođstvom može da prezimi u Evropi. Nadam se da to može i Crvena zvezda - kaže Milinković.

Nekadašnji Đukićev saigrač ove godine je seo na klupu najboljeg albanskog tima i otkriva da je takmičenje u Albaniji izuzetno kvalitetno.

- Superliga je jaka,

ima deset ekipa i igra se četvorokru­žni sistem, što garantuje mnogo kvalitetni­h utakmica, što svima donosi korist. Eto, Skenderbeg je uspeo da izbori učešće u Ligi Evrope, što samo govori kako se fudbal ovde razvija. Moj klub je fantastičn­o organizova­n, gazda je stvorio vrhunske uslove i mi ćemo ponovo pokušati da osvojimo šampionsku titulu – kaže Milinković.

„Zajedno smo počeli karijeru,

bio je vrhunski fudbaler, a takav je i trener”, kaže za „Alo!”

šef stručnog štaba Kukešija

 ??  ?? ČETVRTAK, 19. OKTOBAR
Dinamo Kijev - Jang bojs ................. sinoć Skenderbeg-partizan ...................... sinoć
1. Dinamo (K) 2 2 0 0 6:3 6
2. Jang bojs 2 0 2 0 2:2 2
3. Partizan 2 0 1 1 3:4 1
4. Skenderbeg­2 0 1 1 2:4 1 Sa Milinković­em je...
ČETVRTAK, 19. OKTOBAR Dinamo Kijev - Jang bojs ................. sinoć Skenderbeg-partizan ...................... sinoć 1. Dinamo (K) 2 2 0 0 6:3 6 2. Jang bojs 2 0 2 0 2:2 2 3. Partizan 2 0 1 1 3:4 1 4. Skenderbeg­2 0 1 1 2:4 1 Sa Milinković­em je...
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia