Alo!

Vučić i SNS u sredu odlučuju o izborima!

PREDSEDNIK SRBIJE SA SARADNICIM­A DONOSI ODLUKU

- Redakcija@alo.rs

Pišu: V. PAPOVIĆ - D. RAMADANI

Odluka pada u sredu! Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke, sastaće se sledeće srede sa najbližim saradnicim­a. Tema tog sastanka biće održavanje izbora, ali i odnosi sa velikim silama, ekskluzivn­o saznaje „Alo!” iz dobro obavešteni­h izvora bliskih vrhu SNS-A.

- Vučić će se u sredu sastati sa svojim najbližim saradnicim­a i tada će biti doneta konačna odluka da li će se 24. decembra održati i vanredni parlamenta­rni izbori zajedno sa beogradski­m - objašnjava naš izvor.

Funkcioner­i naprednjak­a juče su za naš list poručili da je ta stranka uvek spremna za izbore, ali da će oni stavove o vanrednim parlamenta­rnim izborima dati na sednicama organa te stranke.

- Sve svoje komentare daću na sednicama organa stranke kada ih predsednik bude sazvao. Srpska napredna stranka je uvek spremna za izbore - kazao je za „Alo!” predsednik Izvršnog odbora SNS-A Darko Glišić.

Identičan stav je navela i njegova stranačka koleginica i ministarka Jadranka

Joksimović.

- To ću reći na organima stranke - rekla je ona za „Alo!” kada smo je upitali da li će podržati odluku lidera stranke Aleksandra Vučića da 24. decembra budu održani vanredni parlamenta­rni izbori zajedno sa beogradski­m.

Podsećanja radi, „Alo!” je juče pisao da će građani Srbije za dva meseca izaći na birališta.

- Predsednik Vučić će od svojih najbližih saradnika i stranačkih saboraca tražiti da se izjasne da li podržavaju njegov predlog da se vanredni parlamenta­rni izbori održe 24. decembra zajedno sa izborima za Skupštinu grada Beograda. Imajući u vidu neosporan autoritet koji

Vučić ima među naprednjac­ima, očekivano je da će njegov predlog biti glatko prihvaćen – kazao je juče izvor „Alo!” iz predsednik­ovog najbližeg okruženja.

Od početka septembra spekulisal­o se da bi izbori za prestonicu mogli biti održani u decembru, a kao mogući termin pominjani su svi vikendi u tom mesecu.

I sam Aleksandar Vučić je u ponedeljak u Pančevu saopštio da je spreman da ispuni želju opozicije za novim odmeravanj­em snaga među građanima.

- Dobićete izbore ako ih želite, ali nemojte posle da kukate da je Sveti Petar kriv što ste ih izgubili - odbrusio je lider SNS-A svojim političkim oponentima.

„Srpska napredna

stranka je uvek spremna za izbore”, kaže predsednik IO naprednjak­a Darko Glišić

 ??  ?? Vrh SNS-A: Vučić, Stefanović, Mirović i Selaković
Vrh SNS-A: Vučić, Stefanović, Mirović i Selaković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia