Alo!

Kena: DS neće ispunjavat­i lične ambicije Đilasa i Borka

-

Poslanik DS-A Radoslav Milojičić Kena odgovorio je nekadašnje­m partijskom kolegi Borku Stefanović­u, koji je kazao da DS mora da pobedi sujetu.

Lider Levice Srbije Borko Stefanović ovih dana se obrušio na pripadnike svoje bivše stranke, te ih je pozvao da jasno pokažu da su pravi protivnici Srpske napredne stranke.

- DS bi svakako bio dobrodošao u najširu koaliciju za beogradske izbore i ne vidim zašto DS, kao ideološki i politički blizanac PSG-A, pa i Narodne stranke, ne bi pobedio sujetu i jasno pokazao da zaista jeste pravi protivnik SNS. Mislim da za njih to ne bi bio preveliki napor, kad bi hteli - kazao je lider Levice Srbije u intervjuu za jedan dnevni list. Odgovor iz tabora demokrata ubrzo je stigao. Poslanik DS-A Radoslav Milojičić Kena poručio je Stefanović­u da ta stranka ne postoji da bi ispunjaval­a bilo čije lične ambicije, pa ni Dragana Đilasa.

- DS nije tu da ispunjava bilo čije lične ambicije, već da brine o interesima građana i da ponudi rešenja za njihove probleme - kazao je za „Alo!” Milojičić.

Posebno je interesant­no da Borku Stefanović­u ovo nije prvi put da javno kritikuje svoje dojučerašn­je kolege. I dok sa jedne strane izaziva sukobe, čini se da je rešio da on i Vuk Jermeić zakopaju ratne sekire.

- Ko me imalo poznaje zna da bih pre pijuk u glavu nego Vuka Jeremića - tvrdio je pre dve godine Stefanović, da bi se u nedelju pojavio na osnivačkoj skupštini Narodne stranke.

E. A.

 ??  ?? Dragan Đilas
Dragan Đilas
 ??  ?? Radovan Milojičić Kena
Radovan Milojičić Kena

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia