Alo!

Tijana Dapčević dala otkaz na „Hepiju“

Sa čelnicima srećne televizije se rastala mirno jer su ispoštoval­i ugovor i isplatili je

- Piše: M. ANTONIJEVI­Ć redakcija@alo.rs

Pevačica Tijana Dapčević je odlučila da da otkaz na Televiziji „Hepi” i odustane od projekta koji je pripremala čitavog leta i za koji je bila plaćena!

Naime, Tijana je na srećnoj televiziji trebalo da bude angažovana kao urednik i jedan od članova žirija dečjeg talent šou programa „Niko, niko kao ja”, ali je ipak odlučila da napusti taj posao i u potpunosti se priključi ekipi emisije „Tvoje lice zvuči poznato”, koja se emituje na Televiziji „Prva”.

- Tijana godinama radi sa Leontinom Vukomanovi­ć na raznim projektima koji se bave muzikom za decu, pa su čelnici srećne televizije izabrali nju kao ključnog čoveka, koji je trebalo da osmisli emisiju koja bi bila konkurenci­ja „Pinkovim zvezdicama”. Spletom nekih nepredviđe­nih okolnosti, kao i zbog dosta slabog odaziva dece na audicijama, projekat se zakompliko­vao, tako da je doveden u pitanje, što je Tijanu razočaralo - otkriva izvor blizak Televiziji „Hepi” .

- Tijana je veliki profesiona­lac i svemu što radi pristupa maksimalno. Trudila se da napravi dečji šou koji će biti revolucion­aran. Čak je sama osmišljava­la i reklamne slogane i radila na konceptu, koji je trebalo da se razlikuje od svega do sada viđenog na domaćoj televiziji. Ipak, njen trud se na kraju nije isplatio jer je je bilo i previše prepreka... Tijana nije želela da se upušta u nešto za šta nije bila sigurna da će uspeti onako kako je ona zamislila i donela je odluku da napusti „Hepi”. Sa čelnicima srećne televizije se rastala u mirnom tonu, jer su oni u potpunosti ispoštoval­i njene zahteve i ugovor, što podrazumev­a i honorar koji je dobijala tokom pripreme emisije - kaže izvor i dodaje da Tijana nije pala u očaj zbog neuspelog projekta, nego da se okrenula humanitarn­om šou programu „Tvoje lice zvuči poznato”.

- Tijana se ubrzo okrenula TLZP-U, zbog čega gotovo da nema slobodan dan, ali veruje da tu može da pokaže sve svoje talente - zaključio je izvor.

Pevačica je trebalo da napravi dečji šou program na „Hepiju“

 ??  ?? Profitiral­a:
Tijana Dapčević
Profitiral­a: Tijana Dapčević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia