Alo!

Divim se Milici Pavlović!

- N. M.

O odnosu Dragane Mićalović i Milice Pavlović mnogo se pisalo, a mlada glumica za „Alo!” otkriva čime ju je fasciniral­a pevačica.

- Milica je čovek na koga sam ja vrlo ponosna, neko čijoj se hrabrosti divim do neba. Ona je jedna velika lavica, što i jeste u horoskopu! Milica je moj uzor za to kako se treba boriti u životu. Tvrdim da je najodgovor­nija osoba koju poznajem - rekla nam je Dragana, koja smatra da joj je sada pravo vreme za dokazivanj­e.

Naime, postala je zaštitno lice jedne kozmetičke kuće, igra predstave u pozorištu, a možemo je videti i u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato”.

- Pripadam grupi mladih glumaca, koji samo čekaju da se nešto radi. Željna sam posla i još opipavam teren. Na početku karijere moraš da radiš sve i svašta kako bi otkrio šta ti najbolje leži - kaže Dragana, koja još ne razmišlja o karijeri u inostranst­vu.

- Ne planiram da gradim karijeru preko bare, niti da igram sa nekim stranim glumcem. Ja sam ljubitelj domaće kinematogr­afije i crno-belih filmova. Ipak, oduvek sam se divila Odri Hepbern, ona je za mene najlepša žena sveta i poznajem čitavu njenu životnu priču. Od domaćih glumaca bih volela da igram sa Anitom Mančić, Nebojšom Glogovcem i Draganom Mićanoviće­m - kaže Dragana, koja ne krije da bi volela igra i u nekom mjuziklu.

Ona je lavica koja je svima pokazala kako se treba boriti u životu

glumica

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia