Alo!

SMILJA JANKOVIĆ PONOVO U „ZADRUZI” Izgubila sam bitku, ali rat neću

-

Iako je Smilja Janković nakon diskvalifi­kacije iz „Zadruge” u nekoliko navrata isticala da bi se vratila u rijaliti pod svojim uslovima, profesorka hemije je za „Alo!” istakla da ju je ipak iznenadio poziv produkcije.

- Oni su prvi napravili korak ka pomirenju, što sam ja prihvatila. Međutim, meni je važno da neke stvari uradim na svoj način i na kraju mi je bilo krivo što sam pokazala nezadovolj­stvo i napustila igru. Mogu da izgubim bitku, ali ne i rat. Rijaliti zaista doživljava­m kao ratište - kaže Smilja i dodaje da joj je više od svega važno da bude zaštićena od nasilja.

- Nisam mogla da tražim od produkcije da me potpuno zaštiti od nasilja, jer takve situacije apsolutno niko ne može da predvidi. Ono o čemu smo uspeli da se dogovorimo jeste kažnjavanj­e istog - kaže Smilja i ističe da ovoga puta neće ići agresivno na svoje protivnike.

- Stavila sam zub koji mi je nedostajao da otvoreno, punim osmehom komunicira­m sa ljudima. To će od sada biti stil moje rijaliti borbe. Svima ću otvoreno reći da su mi neprijatel­ji, izuzev Anđelu i Žiži, koje smatram dobrim ljudima - istakla je ona i otkrila da ne gaji animozitet prema onima sa kojim se najviše sukobljava­la.

- Ni Anđela mi ne bi smetala ukoliko bi se vratila u rijaliti. O Mići nisam promenila mišljenje, jer ne cenim ljude poput njega, one koji vam nameću priču da su prljavi igrači i da zbog toga morate

da ih cenite. Jelena Golubović se dobro drži u rijalitiju i to je za pohvalu, ali ne volim ljude poput nje - kaže ona i otkriva šta zadrugari ovog puta mogu da očekuju od nje:

- Njih je najviše iznenadilo što sam nepredvidi­va. To je umetnost ove igre! S. A.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Uželela se borbe: Smilja Janković
Uželela se borbe: Smilja Janković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia