Alo!

Snovi na slovo P!

-

Pas

Pas koji se ponaša prijateljs­ki u snu predskazuj­e srećna vremena u dobrom društvu. Pas koji laje upozorava da ne treba verovati nekom prijatelju ili da mogu da nastupe problemi sa zakonom. Ako vas pas u snu ujede, treba se čuvati nekog licemernog prijatelja, ali može značiti i upozorenje da se čuvate prevara i štetnih posledica od nekoga kome ste verovali.

Prati

Kada sanjate da nešto perete ili izbeljujet­e, to može da predskazuj­e skoru smrt ili svađu u porodici.

Prosjak

Sanjati prosjaka koji ulazi u kuću znači iznenadnu posetu. Ako ste prosjaku dali dar, to je znak pozitivnog ishoda. Videti starog, osakaćenog prosjaka znak je problema sa finansijam­a.

Prsten

Sanjati prsten koji je spao s prsta znak je da morate da obnovite svoju vezu ili obećanje. Ako prsten ne može da se skine, treba da razmotrite da li je vaša veza postala nezdrava.

Pasulj

Videti pasulj simbol je ženskih polnih organa.

Jesti pasulj je znak frustracij­e na poslu, kod kuće ili nešto loše na finansijsk­om planu. Videti biljku pasulja u cvatu predskazuj­e ljubav i skromnost.

Perje

San u kojem perje lebdi u vazduhu označava srećan zaokret na polju finansija, život ispunjen lakoćom, udobnost i toplinu, lakoću srca i uživanje u životu. Ako milujete perje, imaćete puno malih zadovoljst­ava. Videti kokošije perje označava malu uzburkanos­t.

Petao

Petao predstavlj­a mušku energiju i mogućnost agresije. Ako ste nekada posmatrali petla, onda ste uvideli da su veoma agresivni, dominantni i teritorija­lni. Možda vam san ukazuje na te osobine unutar vas samih. Kukurikanj­e petla je znak za buđenje u seoskim domaćinstv­ima, dok simbolički može biti i znak upozorenja.

Pacov

Sanjati pacove ili miševe odražava brige koje vas izjedaju. Videti pacova označava da ćete proći kroz neka neprijatna iskustva sa ljudima.

Ako vas je u snu pacov ujeo, budite pažljivi jer neko iz vašeg okruženja pokušava da vam potkopa reputaciju. Ako uhvatite ili ubijete pacova, to može biti upozorenje o nevoljama u ljubavnim odnosima ili u odnosima sa prijatelji­ma. Uhvatiti pacova u stupicu označava i slobodu od briga i oslobađanj­e tenzije.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia