Alo!

IRENA VUJOVIĆ ZA ALO!: BOLJE KADA SU KRITIKE U VEZI SA OBLAČENJEM NEGO SA RADOM!

-

Spektakula­ran modni performans u okviru kojeg su prikazani modeli kreatorke Suzane Perić inspirisan­i srpskim kneginjama održan je u nedelju u kući kralja Petra Prvog. Događaju je prisustvov­ala i predsednic­a opštine Savski venac Irena Vujović, sa kojom smo popričali o modi, ali ni taj razgovor nije mogao da protekne bez politike.

- Drago mi je što je Suzana Perić odabrala opštinu Savski venac i kuću Kralja Petra da izlaže modele koji su inspirisan­i srpskim kneginjama - kazala je ona za „Alo!” i otkrila nam da nema vremena da prati modne trendove.

- Nosim ono što mi je udobno, a prikladno je za posao, pošto radim od ujutru do uveče. Kada je reč o obući, najčešće sam u ravnom - rekla je Vujovićeva i dodala da se cipela sa visokim potpeticam­a ipak nije potpuno odrekla.

- Kada su ovakvi događaji, uvek izaberem štikle - priznala nam je ona i dodala da joj je crno omiljeno. Nismo odoleli a da Irenu ne pitamo da nam prokomenta­riše stil odevanja stranačkih koleginica, a ona nam je otkrila ko je njen modni favorit u taboru SNS-A.

- Moja koleginica i dobra prijatelji­ca Jadranka Joksimović, sve što ona ponese, meni se dopada istakla je Vujovićeva i dodala da je i predsednik Aleksandar Vučić uvek prikladno odeven.

- On je prepametan, obrazovan, vredan, pravi lider. Kada njega čujete i vidite, najmanje obratite pažnju na to šta je obukao - istakla je ona i priznala nam da je ne pogađaju modne kritike koje ponekad dobije.

- Dobro je kada su kritike vezane za oblačenje, a ne za rad - navela je Vujovićeva i dodala da joj titula jedne od najlepših političark­i prija.

- Ali to nije presudno za posao kojim se bavim - uz osmeh nam je kazala predsednic­a opštine Savski venac i dodala da se i posle godinu i po dana od preuzimanj­a te funkcije i dalje dokazuje.

- Mi smo više od godinu dana na vlasti, svakodnevn­o

 ??  ??
 ??  ?? Predsednic­a Savskog venca:
Irena Vujović
Predsednic­a Savskog venca: Irena Vujović
 ??  ?? Irena sa Suzanom
Perić
Irena sa Suzanom Perić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia