Alo!

IDEM OPET NA VANTELESNU OPLODNJU!

-

Svim fanovima Seke Aleksić poznato je koliko se pevačica borila da dobije sina Jakova, koga je rodila pomoću vantelesne oplodnje, a folk zvezda sada je otkrila da želi i drugo dete, koje namerava da dobije na isti način.

Naime, Seka je, gostujući u emisiji „Amidži šou” na Televiziji „Pink” otkrila da ona i njen suprug Veljko Piljikić već rade na tome da jednogodiš­njem Jakovu uskoro podare brata ili sestru.

- Taj proces traje mesec dana, a početkom sledeće godine znaćemo rezultate - izjavila je pevačica i dodala da joj pol bebe nije bitan.

Inače, ona je i ranije otvoreno govorila o tome da su se ona i suprug godinama borili da dobiju dete, te da im je u tome pomagala medicina, ali i vera.

- Javljalo mi se dosta mladih devojaka. Osećam neku odgovornos­t da objasnim, posebno mladim ženama, jer sam stekla utisak da je vantelesna oplodnja tabu kod nas. To nije ništa što čovek treba da krije. Moje iskustvo je fenomenaln­o. Najbitnija je vera, od vere potiče sve. Kada nemate veru, onda je sve uzalud. Ja sam uz svog supruga u pravo vreme shvatila šta znači verovati i tada se sve promenilo - izjavila je Seka tokom trudnoće, otkrivši da nije gubila nadu ni nakon nekoliko neuspešnih pokušaja da zatrudni pomenutom metodom:

- Imala sam nekoliko neuspešnih pokušaja. Najvažnije je da ste smireni i da nemate problema - tvrdi Seka.

M. A.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia