Alo!

Janković masno slagao!

-

Član Predsedniš­tva SNS-A Nebojša Stefanović izjavio je da se nastavlja kampanja bazirana na izmišljoti­nama i lažima kojom Saša Janković i njegovi najbliži saradnici pokušavaju da brutalno obmanu građane Srbije kako bi stekli neki jeftini politički poen.

- Uz sve laži Jankovića i njegovih saradnika, građani Srbije mogli su danas da vide da su oni ne samo lažovi nego i da ne poznaju propise, pa čak ni proste računarske operacije - saopštio je Stefanović.

U pokušaju da ponovo prevare građane, tokom iznošenja informacij­a o broju birača u opštini Mladenovac, Janković i njegovi saradnici pokazali su da ne poznaju razliku između aktivnih i pasivnih birača. Iako u dopisu koji im je dostavljen iz opštine Mladenovac jasno piše da je broj aktivnih birača 46.855, a broj pasivnih 3.686, oni su izneli ukupan broj od 50.541 birača, naveo je funkcioner SNS-A. Građani su imali prilike, kazao je Stefanović, da vide da bivši zaštitnik građana Saša Janković, koji je poznat po tome što ne poštuje zakon, ne poznaje ni propise, pa u aktivne birače svrstava i građane koji su umrli, dobili otpust iz državljans­tva ili izgubili radnu sposobnost.

- Konferenci­ja PSG-A, pored laži i nepoznavan­ja osnova izbornih propisa, otkrila je i potpuno nepoznavan­je osnovnih računskih operacija Božidara Prelevića, bliskog saradnika Saše Jankovića, koji je očigledno preskočio časove na kojima se učilo sabiranje i oduzimanje, pa ne zna ni da oduzme dva broja.

Go- voreći o navodnoj razlici u podacima o broju upisanih birača, oduzimajuć­i 47.954 od 50.541, Prelević dolazi do famoznih 4.000 - navodi Stefanović.

On je predložio Jankoviću i njegovim saradnicim­a da ne bi bilo loše kada bi posetili ponekad bar večernju školu, jer razlika 50.541 i 47.954 iznosi 2.587, skoro 1.500 manje nego što su izračunali ti stručnjaci, koji, očigledno, ne umeju da oduzmu dva broja.

- Ne čudi me ovolika panika u štabu Saše Jankovića, naravno da se plaše izbora i volje građana, jer znaju da narod ne mogu prevariti i da sada svi vide da je Saša Janković jedan profesiona­lni lažov i ništa više od toga - kazao je Stefanović.

SNS, istakao je on, nastaviće da se bori za građane programom i idejama, ali i konkretnim rezultatim­a koje je do sada postigao.

- Nastavićem­o da se borimo iz-

gradnjom puteva, ulica, novom vodovodnom i kanalizaci­onom mrežom, ali i većim platama i penzijama. Borićemo se daljim unapređenj­em položajem radnika, otvaranjem novih radnih mesta i fabrika, ozdravljen­jem ekonomije koju su Saša Janković i njegovi partneri, Ðilas, Šapić, Šutanovac i Jeremić, doveli na rub propasti - saopštio je Stefanović. E. A.

 ??  ?? Izneo pogrešne podatke: Saša
Janković
Izneo pogrešne podatke: Saša Janković
 ??  ?? Nebojša Stefanović
Nebojša Stefanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia