Alo!

Profesorku usmrtio bratanac zbog para?

-

Durija Durka Pojatić (78) iz Podgorice, profesorka ruskog u penziji, brutalno je ubijena u svom stanu zbog novca, a jedini osumnjičen­i za zločin je njen bratanac!

Stravično ubistvo dogodilo se u utorak u profesorki­nom stanu, na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog. Kako prenose crnogorski mediji, najverovat­niji razlog ubistva je novac, a jedini osumnjičen­i je njen bratanac Emir S. iz Pljevalja.

- Osumnjičen je njen bratanac, koji je bio pored nje kad je telo pronađeno. Sumnja se da je mladić brutalno pretukao staricu jer nije htela da mu da novac koji je imala u stanu. Sumnja je pala na njega jer je kod njega pronađen deo novca! - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da je nesrećna starica živela sama, a da su joj deca u inostranst­vu.

Kako navode crnogorski mediji, profesorki­na prijatelji­ca, koja je imala ključ od stana i njen rođak su zatekli bratanca pored leša. Oni su naveli da je u stanu bilo sve razbacano, a da je bratanac rekao da je došao da je obiđe.

- Starica se ranije žalila na Emira, a nedavno je čak intervenis­ala i policija jer je bio agresivan. Ona mu je često davala novac, ali je on postajao nezasit i sve agresivnij­i, zbog čega se žalila njegovim roditeljim­a. Komšije tvrde da su danima pre ubstva viđale bratanca pokojne profesorke. Čudno se ponašao, a sve je ukazivalo kao da je vreba. Ona ga je izbegavala i molila prijatelje da je ne ostavljaju samu. Obdukcija će pokazati kako je nastupila smrt, a policija utvrđuje okolnosti pod kojima se dogodio zločin. N. G.

 ??  ?? Uviđaj na mestu zločina
Uviđaj na mestu zločina

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia