Alo!

POŽGAJ POVREDIO GLAVU!

-

Aleksandar Požgaj jedan je od poslednjih koji su ušli u vilu „Parova”, a već je zaradio zavoj na glavi!

Kako je njega kada se pojavio na vratima vile Mili Radosavlje­vić dočekao na nož, bilo je jasno da je to tek početak okršaja između njih. Ako se uzmu u obzir Milijeve svakodnevn­e uvrede i pretnje, nije čudno što su se svi šokirali kada su sutradan oko glave Aleksandra Požgaja videli zavoj. Prva pomisao ostalih ukućana bila je da ga je Mili fiziči povredio, a pošto su svi bili pod dejstvom alkohola zbog žurke koja je za njih organizova­na, niko se nije sećao gotovo ničega od prethodne večeri. Kada je video koliko su se zabrinuli, političar je objasnio da je sve samo nesrećni slučaj, te da će kroz nekoliko dana sve proći.

- Otišao sam u WC, neko je lupao na vrata, i kada sam krenuo da ih otvaram, okliznuo sam se... Ali dobro sam sad i samo to je bitno - objasnio je Aleksandar.

Izgleda da je ukućanka koja je kucala bila Sneža, a, po svemu sudeći, i ona se pridružila ostalim ukućan- kama u lovu na Požgaja. Osim Miljane Kulić, koja je javno priznala da je zaljubljen­a u Aleksandra, političar se dopada i Teodori Radoičić.

Požgaj je nekoliko sati pred ulazak u „Parove” razgovarao za „Alo!” upravo na temu žena, rekavši da je svestan činjenice da će se dopasti devojkama, ali da i te kako ume da se odbrani.

- Ja volim da se družim sa ženama i veliko poštovanje imam za njih. Imam manire, umem da se ponašam u njihovom društvu i zato me vole. Poštovanje ću imati i za sve učesnice. Siguran sam da neću imati problem sa „napadima”. Da će ih biti, hoće, ne bi valjalo da je drugačije, ali ja znam da se nosim sa takvim situacijam­a, nisam mali više. Sve je u tome kako se muškarac postavi. Ja imam stav. Idem i sa burmom, koju ponosno nosim. Imam obavezu jedino prema ženi koju volim, porodici. Mogu da me napadaju do sutra, nisam takav lik da pljunem po onom što mi je sveto, a za mene je to brak - rekao je Požgaj za naš dnevni list. O. K.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia