Alo!

Marko DNK: Divna, ti imaš je*ače!

TAJČI: TEŠKO MI JE, MUŽ MI SE JUNAČKI BORI SA RAKOM

-

Svadba Divne i Marka se uveliko planira i sve bi bilo sjajno da Marko iz šale nije rekao kako će otkazati svadbu jer još ne želi da se ženi. Divnu je to veoma potreslo, pa mu je rekla:

- E, pa nećeš! Ne može! Baksuze jedan! Momentalno ću da te prevarim sa jednim ovde! - odmah mu je obrusila Divna, a potom je Marko šokirao izjavom:

- Jašeš se sa Borom i Banetom. Svadbu ću da otkažem! Pravi svadbu bez mene, imaš tu je*ače! Ne zanimaš me više! Samo neka mi donesu odelo, ja ću da ga bacim u jezero! O. K.

Popularna pevačica Tajči trenutno prolazi kroz težak životni period, budući da se njen suprug Metju Kameron već duže vreme bori sa rakom pluća. Metju, sa kojim pevačica godinama živi u Americi, operisan je i od nedelje je na intenzivno­j nezi.

- Stopala su mu sad u redu, on ima neverovatn­o telo, a i usredsređe­n je na želju za životom - rekla je Tajči za “24sata.hr”.

Pevačica za Kameronovo lečenje skuplja novac preko donacija, ali ujedno radi i koncerte i prodaje knjige. Podsećanja radi, Tajči je pre mesec dana potresla sve emotivnom porukom kojom je

istakla koliko joj teško što nije pored svog supruga.

- Ne mogu da podnesem to što se probudio sam, u bolovima, u bolničkom krevetu. On je snažan i jak i ima najsnažnij­u veru. I ja sam snažna i znam kako da prebrodim emocionaln­u bol i da pronađem ljubav u njoj - rekla je ona. T.V

 ??  ?? Đani razgalio studente
Đani razgalio studente
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia