Alo!

Ivanjička starleta sludeće zadrugare!

Ana je bila bliska sa Minom Vrbaški, ali više se ne druže, pa se očekuju čarke između njih dve

- Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Popularni rijaliti „Zadruga” dobija novo pojačanje, kojem će se najviše obradovati pripadnici muškog pola. Naime, starleta Ana Korać potpisala je ugovor sa Televizijo­m „Pink”, a njen ulazak u čuveni rijaliti ugovoren je za subotu, saznaje „Alo!”.

Od anonimne devojke do medijski prep oznat ljive osobe atraktivna starleta je došla zahvaljuju­ći najboljoj drugarici, Soraji

Vučelić, sa kojom je nerazdvojn­a, pogoto- vo kada je reč o noćnim izlascima i provodima.

- Anino rodno mesto je Ivanjica, ali već duže vreme živi u Beogradu, gde i poznaje dosta ljudi, budući da je ona Sorajina najbolja drugarica. Ana je i pre samog početka rijalitija želela da uđe i da se oproba u takvom formatu, ali pregovori o honoraru su se malo odužili. Juče je potpisala ugovor, tako da je uspela da se dogovori sa čelnicima ružičaste televizije o odgovaraju­ćoj sumi novca. Bila je nestrpljiv­a jer nije znala kada tačno ulazi, ali jedva čeka da bude tamo, jer mislim da ima mnogo toga da pokaže i da će biti vrlo zanimljivo kada mnogima pomrsi konce, što bi se reklo - kaže dobro obavešten izvor za „Alo!” i dodaje da su se Ana Korać i Mina Vrbaški družile, ali da više nisu u dobrim odnosima.

- Mina i Ana su bile vrlo bliske, provodile su gotovo svaki dan zajedno, na najpoznati­jim mestima srpske prestonice, ali se više ne druže. Verujem da će kad-tad nastati čarke između njih dve, a Ana je spremna da nikome ne prećuti ništa i da svakoga postavi na svoje mesto. Moguće je da će njen ulazak poljuljati i vezu između Slobe i Lune, ili možda poremetiti Anđelovu i Teodorinu ljubavnu priču, jer Ana nije baš omiljena ličnost ženskom društvu, dok sa muškarcima odlično funkcioniš­e - otkriva izvor upućen u čitavu priču.

Bilo kako bilo, sigurno je da će atraktivna i zgodna brineta privući pažnju kako zadrugara, tako i publike, koja sa nestrpljen­jem čeka da vidi reakcije mnogih učesnika.

Ana je juče potpisala ugovor

 ??  ?? Uzburkaće
strasti: Ana Korać
Flert: Aca i Teodora
Uzburkaće strasti: Ana Korać Flert: Aca i Teodora
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia