Alo!

TRENER REAL MADRIDA GUBI POVERENJE NAJBOLJEG FUDBALERA Zidan pred otkazom?!

- Piše: V. ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@alo.rs

„Ne možemo više da ignorišemo probleme, alarm odavno zvoni”, kaže Kristijano Ronaldo

Alarm odavno zvoni! Fudbaleri Reala iz Madrida, aktuelnog šampiona Evrope i sveta, nisu ni bleda senka tima koji je prošle sezone dominirao u svim takmičenji­ma u kojima je nastupao.

Igranje za „kraljevski klub” obazezuje njegove fudbalere da nižu samo pobede, a da ekipa na terenu melje protivnike. Međutim, igra i rezultati na poslednje dve utakmice daleko su ispod očekivanja navijača, javnosti, ali i predsednik­a Florentina Pereza. Kralja je najpre matirala Đirona u španskoj Primeri, a zatim i Totenhem u Ligi šampiona, pa su

tračevi da je trener Zinedin Zidan pred otkazom sve glasniji.

Situaciju je dodatno podgrejao i Kristijano Ronaldo, najbolji fudbaler Reala, po čijim izjavama se može protumačit­i da polako gubi poverenje u šefa stručnog štaba.

- Doveli smo mlade igrače koji imaju potencijal, a otišli su Džejms Rodrigez, Pepe i Morata, koji su iskusniji. Bili smo jači prošle godine, a sada kao da nemamo dovoljno iskustva. Osim toga, povređeni su Karvahal i Varan, jasno je gde leže naši problemi. Ne možemo više da ih ignorišemo, alarm odavno zvoni - rekao je Kristijano Ronaldo.

Sa druge strane, legendarni Zinedin Zidan nije delovao zabrinuto posle poraza od Totenhema u sredu uveče, iako su ga brojni mediji na Pirinejima označili kao glavnog krivca za očajnu igru njegovog tima na „Vembliju“.

- Ne brinem se i neću se uopšte brinuti ove sezone. Postoje neka razdoblja u kojima ti jednostavn­o ne ide, a lopta ne želi u gol. Totenhem nas je ubio. Apsolutno su bili bolji, i to u svakom segmentu igre. Mislim da su oni jedni od favorita za osvajanje Lige šampiona - istakao je posle meča sa „pevcima“Zinedin Zidan.

 ??  ?? Pukla tikva: Kristijano Ronaldo i Zinedin Zidan
Pukla tikva: Kristijano Ronaldo i Zinedin Zidan

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia