Alo!

GLIŠIĆ: BOŠKO DIVLJAO I POVREDIO ODBORNICU BELOG?

-

Vladan Glišić, predsednik opštine Mladenovac, saopštio je da je lider Dveri Boško Obradović izazvao incident u zgradi opštine.

Redovnu sednicu Skupštine opštine Mladenovac započetu u četvrtak i prekidanu u više navrata obeležila je atmosfera iz parlamenta na Trgu Nikole Pašića, a glavni akter bio je predsednik Dveri Boško Obradović, koji je nameravao da prisustvuj­e sednici u svojstvu člana skupštinsk­og odbora za rad i socijalna pitanja.

Prema njegovim navodima, radnici lokalnog komunalnog preduzeća onemogućil­i su Obradoviću ulazak u skupštinsk­u salu, te je on otišao u kabinet predsednik­a Vladana Glišića, a potom su njih dvojica u holu nastavili raspravu, što je ometalo rad odbornika, pa je sednica prekinuta, zatim nastavljen­a kasnije uveče, da bi na kraju bila definitivn­o odložena.

Predsednik opštine Mladenovac je osudio ponašanje funkcioner­a Dveri i njihovog lidera Boška Obradovića, koji su, kako navodi u saopštenju, izazvali incident u zgradi opštine, u kojem je povređena odbornica grupe „Beli samo jako” Jovana Ilić.

Glišić je rekao da su Obradović i njegove pristalice u zgradi opštine Mladenovac „udarili na ženu pesnicama i neprimeren­im vandalskim ponašanjem”.

Glišić kaže i da je Obradović pokušao da obmane građane Mladenovca šireći laži o kolektivno­m centru za tražioce azila, Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću.

U međuvremen­u su se oglasile i Dveri, koje u saopštenju navode da je delegacija Pokreta htela da prisustvuj­e sednici lokalne skupštine, ali da im je to, kako oni vide sinoćnje događaje - zabranjeno.

 ??  ?? Brine za oca: Darko
Mladić
Brine za oca: Darko Mladić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia