Alo!

ANA U DEPRESIJI, dadilja čuva bebu!

Nikolićeva se zaključala i ne izlazi iz kuće, a Rasta otputovao u Švedsku, gde ima unapred zakazane nastupe

-

Veliku medijsku pažnju privukla je vest da se Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta razvode, i to samo tri meseca nakon što se pevačica porodila.

Kontoverzn­i par ne želi da se oglašava u medijima povodom spekulacij­a da se rastaje, već svako vodi svoju brigu. Rasta je posvećen svojim nastupima u inostranst­vu, pa je tako juče otputovao za Švedsku, gde ima zakazane tezge, ne želeći da odgovara na pitanja novinara, a Ana brine o ćerkici Tari, u čemu joj veliku pomoć pruža majka Milijana, kao i žena koju je angažovala da joj čuva bebu.

Paparaco „Alo!” uslikao je pevačicinu dadilju kako kišno jutro provodi na terasi uspavljuju­ći malu Taru, koja se nalazila u kolicima, dok pevačica ne izlazi iz kuće. Pored dadilje, veliku pomoć ima i od majke Miljane.

- Milijana ne želi da se meša u bračni život svoje ćerke, pa samim tim nije želela ništa da komentariš­e za javnost. Iako je ona oduvek bila Anina najveća podrška zbog svih njenih poslovnih obaveza, sada joj naročito izlazi u susret kada je reč o čuvanju male Tare. Ana je taman počela sa treninzima, posvetila se novom albumu, ali se sada, zbog svih okolnosti, povukla u sebe i mnogo joj smeta činjenica da je do medija došla informacij­a da joj je brak u krizi - kaže za „Alo!” izvor blizak pevačici i dodaje kako se Nikolićeva sada oseća.

- Ona se trudi da što manje izlazi iz kuće, jer joj nije prijatno da se susretne sa fotografim­a koji je svakodnevn­o čekaju ispred zgrade, i nada se da će se uskoro sve stišati. Trebalo bi da se ovih dana nađe sa advokatom povodom cele situacije. Dadilja i kućna pomoćnica takođe vode računa o svemu, a

Ani je potreban mir kako bi se malo oporavila i razmislila o sledećem koraku - otkriva izvor. Podsećanja radi, izvor blizak pevačici juče je za „Alo!” rekao kako je Rasta potpuno zapostavio svoju suprugu i ćerkicu, te da mu je u poslednje vreme bilo najvažnije da ide u provod sa prijatelji­ma.

- Nakon što je jedne večeri odlučio da izađe u provod, Ana ga je zamolila da ostane sa njima u stanu. Rekla mu je kako bi bilo lepo da svi zajedno provode više vremena, posebno kada nema nastupe. On joj je tada odbrusio da mu ne pada na pamet da sedi kod kuće kad već može da izlazi i kad nema tezge. Ana je tada poludela i rekla mu da joj je muka od njegovog dečačkog ponašanja, te da mora da se sabere i shvati da je on sada ipak otac, te da neke navike mora da promeni - otkrio je za „Alo!” izvor blizak paru. T. V.

 ??  ?? Plaćena da čuva Taru:
Dadilja
Plaćena da čuva Taru: Dadilja
 ??  ?? Nekad se nisu razdvajali: Ana i Rasta
Nekad se nisu razdvajali: Ana i Rasta
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia