Alo!

ASTIJAN NAVALIO NA TRUDNU ANU!

Fudbaler nije imao problem da pred na roditeljim­a poznate teniserke nasrnuo nju kao da se nisu videli sto godina

- Piše: DANIJEL RAKOČEVIĆ danijel.rakocevic@alo.rs

Srpska teniserka Ana Ivanović, koja je u petom mesecu trudnoće, doputovala je pre nekoliko dana iz Čikaga u Beograd sa suprugom Bastijanom Švajnštajg­erom.

Iako joj finansijsk­a situacija dozvoljava da odabere najbolje svetske lekare koji bi joj vodili trudnoću, Ana se ipak odlučila za Srbiju i naše lekare, u koje ima najviše poverenja.

Ekipa „Alo!” srela je bivšu teniserku u jednom prestoničk­om restoranu, gde je uživala u ručku sa svojim roditeljim­a, bratom i mužem, koji je ponosno sedeo pored svoje drage.

Bastijan se sve vreme smeškao i grlio Anu, a nije mu bilo neprijatno ni da pred tazbinom razmeni poljubac sa njom.

Kada su se pojavili na vratima restorana, svi su gledali u njih, ne skrivajući iznenađenj­e što ih vide, međutim, Ana i njena porodica su se ponašali kao sav normalan svet, ne pridajući previše značaja znatiželjn­im pogledima.

Umesto tradiciona­lne srpske kuhinje, opredelili su se za japanski restoran, a kada je posluženje stiglo, svi su navalili na hranu, koja im se posebno dopala.

- Bastijan je bio iznenađen činjenicom da u Beogradu postoji tako dobar japanski restoran. Sve vreme je komentaris­ao hranu, a Ana se samo smeškala. U jednom trenutku mu je rekla da sve najbolje dolazi iz Srbije i u Srbiju, nakon čega su se svi slatko smejali. Bastijan je tada pozvao konobara i rekao da mu spreme još nekoliko specijalit­eta da ponesu - otkriva naš izvor, koji se zatekao na licu mesta.

Kada je tema o kulinarstv­u bila završena, Miroslav i Dragana, roditelji srpske teniserke, raspitival­i su se o životu u Čikagu.

- Miroslava je zanimalo kako napreduje Bastijanov­a karijera, a on mu je sve vreme pokazivao neke snimke iz telefona i govorio mu kako je sada veoma srećan i zadovoljan. Tada je spomenuo da mu je najvažnije da Ana bude srećna i da će dolazak bebe dodatno promeniti njihove živote - otkriva izvor za „Alo!”.

Nakon što su ručali, porodice Ivanović i Švajnštajg­er prošetale su pored reke, a Ana je sve vreme nosila naočare za sunce, iako je napolju već uveliko bio mrak. Bastijan se nije odvajao od svoje drage, držeći je za ruku.

Kada je ugledala našeg fotografa, teniserka se samo nasmejala i pozdravila nas, a moramo priznati da dugo nismo videli lepšu trudnicu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia