Alo!

REŠILI DA NAPRAVE SPEKTAKL U „ZADRUZI” Filip pokazao penis, Maca gole grudi i zadnjicu!

Rijaliti učesnici otišli korak dalje u svojim ludorijama

- Piše: N. MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Kako bi se razbila monotonija koja vlada na imanju „Zadruge”, produkcija je odlučila da organizuje „Olimpijadu“i tako animira sve učesnike.

Svakako najzabavni­ja igra u toku tog takmičenja bila je ona u kojoj su zadrugari morali da obuku što više odeće na sebe, a onda da se takmiče ko će prvi da skine sve. Da ova igra ne bude toliko jednolična, potrudili su se Filip Đukić i Maca Diskrecija, koji su odlučili da daju svoj maksimum i pobede u igri. Prvi korak napravio je upravo Đukić, koji je za samo nekoliko minuta skinuo više od dvadeset komada odeće sa sebe i na kraju ostao samo u gaćama. Kada su svi pomislili da je to kraj, Đukić je odlučio da pokaže svoj polni organ i skine veš.

- Ma da l’ si ti normalan? Nemoj to da radiš! - govorio mu je Miki Đuričić, međutim, Filipa to nije sprečavalo.

Njemu nije bilo nimalo neprijatno, te je sa osmehom na licu prekrio svoj polni organ, a Miki mu je dodao duksericu, koju je potpom iskoristio da sakrije svoj ponos.

Da se u tom trenutku situacija izmakne kontroli, potrudila se i starleta Maca Diskrecija, koja je odlučila da se bori za pobedu. Tokom njenog skidanja svi prisutni su se smejali, dok su muškarci navijali za to da ostane bez ičega na sebi. Nju je navijanje još više ohrabrilo, te je odlučila da pred svima pokaže gole grudi, a na sebi je ostavila samo tanga gaćice. Tokom svog „nastupa” sve vreme je plesala u ritmu muzike koja se čula sa zvučnika u pozadini.

- Ko je za to da se Maci dodaju dva poena za umetnički dojam? - dobacivali su zadrugari, ne skidajući pogled sa njenog bujnog poprsja.

 ??  ?? Najveći egzibicion­ista:
Filip Đukić
Najveći egzibicion­ista: Filip Đukić
 ??  ?? Zadrugari odlepili na Macinu golotinju
Zadrugari odlepili na Macinu golotinju
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia