Alo!

Bambi ruši Jang bojs!?

„Tražićemo da se poništi karton koji je dobio protiv Skenderbeg­a. Žalba je spremna”, kaže direktor Partizana Miloš Vazura

- Piše: KONSTANTIN RADULOVIĆ konstanti.radulovic@alo.rs

Sudija Del Sero je

neopravdan­o opomenuo

Tošića

Odigrao je Zoran Tošić tri utakmice za Partizan ove sezone u Ligi Evrope i na svakoj dobio po žuti karton, zbog čega mu sledi pauza od jednog meča. Zapravo, tako bi trebalo da bude, ali u Humskoj su spremili žalbu, uvereni da će Bambi moći da igra protiv Jang bojsa 23. novembra.

Argument na koji se pozivaju čelnici srpskog šampiona jeste da španski sudija Karlos del Sero nije imao osnova da pokaže Tošiću žuti karton u četvrtak uveče na meču potiv Skenderbeg­a (2:0).

- Tražićemo da se poništi žuti karton Zoranu Tošiću koji je dobio na susretu 4. kola Lige Evrope protiv Skenderbeg­a. Žalbu smo već sastavili i šaljemo je u sedište UEFA. Izdvojili smo snimak sporne situacije, na kojem se jasno vidi da nije zaslužio opomenu, i postoji osnova da se taj karton izbriše - kaže u izjavi za „Alo!” generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Otkad se krajem leta vratio u Humsku, Zoran Tošić je izrastao u pravog lidera te ekipe i Partizan bez njega u postavi nije isti tim. Iskustvom i znanjem na najbolji način utiče na mlade igrače u crno-belom sastavu, a u poslednje dve utakmice je pokazao da ulazi u šutersku formu, budući da su golovi iz slobodnih udaraca na meču protiv Borca i Skenderbeg­a bili prava mala remek-dela.

Upravo zbog toga će trener Miroslav Đukić, ukoliko UEFA uvaži žalbu Partizana, dobiti orgomno pojačanje u ključnoj utakmici za plasman u eliminacio­nu fazu

Lige Evrope.

 ??  ?? Crno-beli traže pravdu za Tošića
Crno-beli traže pravdu za Tošića

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia