Alo!

Kako u drugi krug?

-

KALKULACIJ­E

OPCIJA 1

Pobeda Crvene zvezde u Borisovu eliminisal­a bi beloruskog šampiona iz trke za plasman u šesnaestin­u finala Lige Evrope, a još ukoliko bi i Arsenal ostao neporažen u Kelnu, crveno-beli bi prvi put od 1992. godine i onog čuvenog meča protiv Sampdorije u Sofiji svojim navijačima omogućili da i na proleće uživaju u evropskim mečevima. Ukoliko bundesliga­š ipak bude slavio protiv engleskog tima, zvezdašima bi u poslednjem kolu bio dovoljan bod protiv Kelna za plasman u nastavak takmičenja.

OPCIJA 2

Remi ekipe trenera Vladana Milojevića u Belorusiji ostavio bi crveno-bele u borbi za plasman u dalji tok takmičenja, ali uz malo drugačiju kombinator­iku. Zapravo, bez obzira na to šta Keln uradi protiv Arsenala na svom stadionu, Zvezdi je dovoljan bod na „Marakani“protiv nemačke ekipe, pod uslovom da „tobdžije” u Londonu ne izgube od Belorusa u poslednjem kolu grupne faze.

OPCIJA 3

Neuspeh na gostovanju u Belorusiji doveo bi crvenobele u veoma tešku situaciju, jer bi Milojeviće­vi izabranici u slučaju da Keln pobedi u Londonu s drugog skliznuli na poslednje mesto grupe H. Ukoliko bi Nemci izgubili od „tobdžija”, Zvezda bi bila treća, mada joj ni to ne bi mnogo pomoglo, budući da je u oba slučaja nužno da ostvari trijumf nad Kelnom u poslednjem kolu, 7. decembra na „Marakani“, uz neizbežan uslov da BATE izgubi na „Emiratima”.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia