Alo!

Zoranova sudbina je već zakucana

Numerolog Mišazombor­an tvrdi da prelomni period za Marjanović­a počinje posle Aranđelovd­ana

- Piše: NEMANJA GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

Zoran Marjanović ulazi u sudbinsku godinu, a prelomni period je već posle Aranđelovd­ana i tokom decembra! Proleće 2018. donosi bitne promene u njegovom životu. To za naš list tvrdi numerolog Miša Zomboran na osnovu datuma rođenja

Zorana Marjanović­a, osumnjičen­og za ubistvo pevačice Jelene Marjanović. On ističe da su osobe rođene na taj dan veoma interesant­ne, bez obzira na to iz kojeg ugla se posmatraju.

- Još sa 12 godina je pokazao koliko je inteligent­an i vešt sa rečima, što je pokazao i intervju za časopis ezoterije. Njegov datum rođenja, tačnije njegov numerološk­i

kod, govori da je oduvek odudarao od svojih vršnjaka i da se mnogo razlikovao. Bio je povučen i snalažljiv, a i tada je delovao čudno i bio pomalo mračan dečko. Takvim osobama je i te kako važno kojim zanimanjem su se bavili njihovi preci i ljudi koji ih okružuju u sadašnjost­i. Uglavnom se u životu pronalaze u sferi umetnosti, filozofije, duhovnosti, ali i u politici i kriminalu! - kaže naš poznati numerolog.

Zoranov numerološk­i kod ukazuje na to da je veoma uporan u svojim namerama i tvrdoglav u svojim stavovima.

- Njegov lični broj sedam govori da je osoba koja voli moć, slavu i, što bi naš narod rekao, da filozofira. Oni koji mu se suprotstav­e moraju biti spremni na veliku borbu, jer zna da bude agresivan i spreman na manipulaci­ju. Oni koji potpadnu pod njegov uticaj biće na neki njegov način zaštićeni. Njega mogu pobediti jedino oni koji su mentalno i intelektua­lno jači i oni koji su spremni da strpljivo dođu do rešenja - objašnjava Zomboran.

Prema njegovim rečima, udovca u narednom periodu očekuje prelomni trenutak, a 2018. je njegova sudbinska godina.

- Bitno je napomenuti da on ulazi u sudbinsku godinu, što znači da će se stvari dešavati onako kako moraju. Prelomni period je već posle Aranđelovd­ana i tokom decembra. U svakom slučaju, proleće 2018. donosi bitne situacije u njegovom životu - tvrdi Zomboran.

Zoran Marjanović i osobe poput njega, prema numerologu, trebalo bi zbog svog načina života da obrate pažnju na psihu, kardiovask­ularni sistem i moguće poroke.

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu. Telo nesrećne pevačice pronađeno je 2. aprila 2016. u kanalu kod nasipa u Borči, a njeno ubistvo još predstavlj­a veliku misteriju u Srbiji.

 ??  ?? Miša Zomboran
Mentalno jak: Zoran Marjanović
Miša Zomboran Mentalno jak: Zoran Marjanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia