Alo!

SRBI I RUSI NEŠTO MUTE U NIŠU!

„Znam da je Vučić obećao Rusima diplomatsk­i status za misiju u Nišu, koja se zove humanitarn­a, ali neke čudne aktivnosti se sa tog aerodroma odvijaju”, izjavio lider PSG-A u Sarajevu

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Janković udario na sopstvenu zemlju! Saša Janković, lider PSG-A, gostujući na bosanskoj FACE TV optužio je Srbiju i Rusiju da se u humanitarn­om centru u Nišu bave čudnim aktivnosti­ma. Milenko Jovanov, potpredsed­nik SNS-A, kazao je da se Janković na sraman način stavlja na raspolagan­ju stranim faktorima i šalje poruku da je spreman da Srbiji pravi štetu, a analitičar­i su ocenili da radi o brutalnom udarcu na Srbiju.

Lider PSG-A je opleo po predsednik­u Srbije i lideru SNS-A Aleksandru Vučiću, ali se dotakao i Srpsko-ruskog humanitarn­og centra u Nišu.

- Ja sam prilično siguran, da ne kažem da znam, da on (Vučić) jeste obećao Rusima diplomatsk­i status za misiju u Nišu, koja se zove humanitarn­a, ali neke čudne aktivnosti se sa tog aerodroma odvijaju - rekao je on.

Milenko Jovanov, potpredsed­nik SNS-A, kazao je da lider PSG-A šalje poruku da je spreman da Srbiji pravi štetu.

- Već smo navikli da Janković, mahnito i bedno, pljuje po Srbiji kada god ima priliku za to, a posebno voli to da radi u inostranst­vu. Janković o tom centru u Nišu pojma nema, ne zna ni gde se nalazi, ni čime se bavi i zato svesno laže. Umesto što priča gluposti o nečemu o čemu pojma nema, bolje bi bilo da obavesti građane šta se stvarno desilo u njegovom stanu kada je hicem iz njegovog pištolja usmrćen njegov prijatelj. Ovako, on se na bedan i sraman način preporučuj­e i stavlja na raspolagan­je nekim stranim faktorima i šalje poruku da je spreman da Srbiji pravi štetu, izmisli i slaže šta god traže od njega samo da ga dovedu na vlast, jer je svestan da građani Srbije nikada neće glasati za njega. Ipak, računica mu je pogrešna, jer je Srbija zahvaljuju­ći Aleksandru Vučiću slobodna i suverena zemlja u kojoj narod bira vlast na izborima i bira one koji Srbiju vole i žive za nju, a Jankovića zato ne bi izabrali ni kuče da im šeta, a kamoli za nešto ozbiljnije - kazao je Jovanov za „Alo!”.

Politički analitičar Dragomir Anđelković kazao je da je izjava lidera PSG-A krajnje nekorektna.

- Nije on optužio samo Rusi-

ju, mnogo gore je što je optužio Srbiju da učestvuje u nelegalnim aktivnosti­ma Rusije. Mislim da time priziva veliku nesreću Srbiji. Mi znamo da je to laž, da je to humanitarn­i centar i jasno je da se tamo ništa ne dešava. Građani Srbije ovu izjavu treba da zapamte, jer to je jedna vrsta udarca na sopstvenu zemlju - rekao je on za „Alo!”.

 ?? FOTO: RAJKO RISTIĆ ?? Spreman je na sve ne bi li se dokopao fotelje, pa i na to da pljuje po Srbiji: Janković
FOTO: RAJKO RISTIĆ Spreman je na sve ne bi li se dokopao fotelje, pa i na to da pljuje po Srbiji: Janković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia