Alo!

Mali i Vesić: Stranka će izabrati kandidata za gradonačel­nika

-

Siniša Mali je rekao da će biti ispoštovan­a svaka odluka o kandidatu SNS-A za gradonačel­nika Beograda.

- Odluka o kandidatu SNSA za gradonačel­nika Beograda odluka je stranke koja će se poštovati, a u međuvremen­u, nastavlja se posao da Beograd bude što lepši i bolji za život izjavio je gradonačel­nik Beograda Siniša Mali.

Mali, koji je zajedno sa gradskim menadžerom Goranom Vesićem obišao rekonstrui­sanu ambulantu u Ripnju, rekao je da odluku o kandidatu „svakako ne donosi on, niti Goran Vesić”, već da to svakako zavisi od predsedniš­tva i predsednik­a stranke, te da će sačekati da vidi kakvu će odluku doneti.

- Ono što je nama važno jeste da svaki dan radimo svoj posao, da se bavimo da grad bude što lepši, bolji, da radimo u interesu i za građane, i tako ćemo raditi svaki dan do gradskih izbora, i nadam se da će građani videti i razumeti sve ono što smo uradili za tri i po godine. Ko god da bude kandidat i da vodi grad Beograd, siguran sam da će voditi na isti način. Uvek za bolji kvalitet i bolji standard - rekao je Mali.

Upitani da prokomenta­rišu što se veoma retko viđaju zajedno, Mali i Vesić su se složili - da se tu greši i da su njih dvojica svaki dan zajedno.

Gradonačel­nik je rekao da u Beogradu ima toliko investicij­a i toliko stvari koje se rade, tako da ne mogu da stignu da budu zajedno.

Slično smatra i gradski menadžer, koji kaže da su rezultati koje su postigli i tim koji se nalazi na čelu grada, prema njegovom mišljenju, „zaista impresivni”.

- Ko god da bude vodio grad, moći će samo da nastavi istim putem - kaže Vesić.

 ??  ?? Obnovljena zdravstven­a stanica u voždovačko­m naselju Prnjavor
Obnovljena zdravstven­a stanica u voždovačko­m naselju Prnjavor

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia