Alo!

FEDERER GAZI I U SUKNJICI!

- Piše: K. RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

Švajcarac Rodžer Federer doveo je tenisku igru do savršenstv­a, pa može sebi da priušti da poneki gem odigra i u suknjici! Preciznije rečeno, u škotskom kiltu.

Upravo to se dogodilo na humanitarn­om meču u Glazgovu, u kojem su se sastali Federer i domaći teniser Endi Mari. On je nakon prvog odigranog seta rekao da bi rado obukao taj tradiciona­lni deo škotske nošnje, nkon čega je jedna gospođa iz publike sišla do terena i donela mu kilt.

Federer ga je s osmehom prihvatio i jedan gem odigrao u njemu, ali mu to nije smetalo da pobedi škotskog tenisera. Bez problema se kretao po terenu, ponašao se potpuno prirodno, kao da se u kiltu oseća prijatno, a posle susreta je izjavio:

- Odigrao sam sjajno u kiltu i, iskren da budem, nije mi bilo lako da ga skinem, jer sam se bez njega osećao kao da sam go.

Kako se radilo o egzibicion­om meču, ni nastup Endija Marija nije prošao nezapaženo. Naime, škotski teniser, kome je to bilo prvo pojavljiva­nje na terenu još od Vimbldona i problema s povredom, u jednom trenuku je stavio periku, sa kojom je izgledao baš kao stari Škoti.

Na kraju, svi su se lepo zabavili, a Federer se na svom Tviter profilu zahvalio domaćinima na sjajnom provodu:

- Sjajno je videti te ponovo na terenu. Endi, hvala što si me doveo u Glazgov.

„Bilo je sjajno igrati u kiltu, ali nije bilo lako skinuti ga, jer sam se osećao kao da sam go”,

kaže drugi teniser sveta

 ??  ??
 ??  ?? Još jedna ćerkica:
Endi Mari
Još jedna ćerkica: Endi Mari

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia